image Review Pemenang #6 : Nur Dayini - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 25 December 2012

# Segmen Follow Dan Blogwalking

Review Pemenang #6 : Nur Dayini


Review Pemenang #6 : Nur Dayini

Mia baru sahaja berkenalan dengan Nur Dayini. Seorang blogger baru dan followernya masih lagi sedikit. Entrinya di SINI berjaya menambat hati Mia...

Jom kita tengok sekejap....


apa yang aku suka tentang blog kak mia ialah ;

1 # kak mia seorang blogger yang simple dan kreatif,
blog die sangat kemas dan tak serabut *itu sudah semestinya*
2 # kak mia sangat rajin berblog dan die tak sombong *(serius!)  =D
3 # pelbagai iklan, informasi dan contest2 terkini 
boleh kite ketahui dari blog kak mia
*kak mia memang terbaekkkkk!*
4 # kak mia banyak ilmu dalam dunia blogging
 dan dia tak kedekut nak share ^^
*iloveyou* (jgn abaikan please) hehe =P
5 # melalui info dari blog kak mia sudah terjelas bahawa 
kak mia ni seorang wanita yang hebat !
(kenapa aku decribe macam ni?)
sebab...
 kak mia seorang wanita yang berkerjaya, seorang isteri, ibu, pelajar, blogger
woahhhh
 kak mia memang seorang yang pandai membahagikan masanya
*tabikkkk!*

Mia suka jawapan yang panjang jela ni. Nampak ikhlas dari hati. Kalau Mia rajin, baru Mia join segmen. Jangan segan-segan untuk bertandang ke blog Mia ya... Salam kenal ya Nur Dayini...

p/s: jom sama-sama support blogger baru ni... terjahhhh...

20 comments:

  1. baiklah... up up and away nak gi terbang ke kawasan Nur Dayini... ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah buat Dayini... terjah dia sekejap... ^_^

    ReplyDelete
  3. akan terjah kt blog dia nti..
    Apa yg dia ckp ttg blog Mia tu betul...:)

    ReplyDelete
  4. tahniah Dayini :)
    miza nak terjah kesana :)

    ReplyDelete