image Carta Pengkomen Tegar September 2013 - Mia Liana

Wednesday, 2 October 2013

# Carta Pengkomen Tegar

Carta Pengkomen Tegar September 2013


Mia tahu ada yang ternanti-nantikan entri penghargaan ini khususnya pada pengunjung setia blog ini. Terima kasih kepada semua yang masih lagi setia dengan blog ini. Sokongan yang diberikan amat Mia hargai.

Carta Top 20 Pengkomen Tegar September 2013
  1. aisya (111)
  2. Eraz Fadli (93)
  3. Sukma Haron (90)
  4. Sally Yatiey (70)
  5. Nadya Dyana (66)
  6. Normi Nieza (63)
  7. Mohamad Khairil (62)
  8. Maria Firdz (52)
  9. Mizz Aiza (Dunia Kecil) (48)
  10. Kisah Si Dairy (47)
  11. Asha Lya (47)
  12. Nurzakiah Hanum (40)
  13. blogger lelaki (37)
  14. Kathy Rbain (34)
  15. baby comel (32)
  16. luqman zakaria (32)
  17. deno (31)
  18. Ainim Suju (31)
  19. Jie Susanos (30)
  20. Nao Mei (30)

Carta Top 5 Pengkomen Tegar September 2013

Aisya dengan 111 komen

Eraz Fadli dengan 93 komen

Sukma Haron dengan 90 komen

Sally Yatiey dengan 70 komen

Nadya Dyana dengan 66 komen

Wahhh... alhamdulillah... ramainya pengunjung setia sekarang ini. Tahniah kepada semua yang tersenarai di Carta Pengkomen Tegar kali ini.

suka dengan celoteh dan pengunjung setia yang sentiasa memeriahkan blog ini..

64 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia, taniah buat semua pengkomen tegar! ramai tu. hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh.. tahniah.. kame gak tak join list ni, huhuhu.. sibuk dgn macam2 keje dah...

    ReplyDelete
  3. kathy yg ke14,tqvm sis...

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  5. ramainya, kita pun nak jadi pengomen tegar la =)

    ReplyDelete
  6. wah...seronoknya top 5....mereka memang rajin...hehe

    ReplyDelete
  7. very understanding bloggers.....thanks MIA...on listed.....

    ReplyDelete
  8. huh semua hebat2 belaka tu, lepas akan cuba menembusi blog ni pulak...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..cik nor msk senarai lagi..:)

    ReplyDelete
  10. tahniah semua pengomen tegar..
    blog kita pun tersenarai juga.
    thanks kak mia :)

    ReplyDelete
  11. wow..tahniah buat mereka yang memeriahkan blog kak Mia..lepas ni saya pula..

    ReplyDelete
  12. Aik.. X sgka termsuk dlm senarai top 10.. Teruskn berkarya kak mia. :-)

    ReplyDelete
  13. lepas ni kite berazam untuk lepak kat bloG mia je hahahahahaahahaha

    ReplyDelete
  14. tahniah..nama MV dah keluar dari carta..hehe

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada semua list pengomen tegar..^^

    ReplyDelete
  16. wah terbaik la mereka semua tu kak mia
    kak mia peramah tu la byk peminat setia bertandang ke mari

    ReplyDelete
  17. tahniahlah, pada semua yg tersebut ni ye..Ohsemmm

    ReplyDelete
  18. woaa terkejut Nad hehe thankyu kak mia :D

    ReplyDelete
  19. maaf kak mia, kita bulan lepas xdapat nk jalan sgt. blog sendiri pun terabai. hehe,
    tahniah buat mereka yg hebat2 kat atas sana tu..

    ReplyDelete
  20. Tahniah kepada mereka yang rajin komen tu. Huhu. Memang tak terkejar la dengan jumlah yang macam tu.

    ReplyDelete
  21. nsib baik tersenarai jugak..pengomen dekat sini mmg tegar semuanya..hu3

    ReplyDelete
  22. gosok mata, then refresh.. gosok2 mata lagi.. macam tak percaya.. hehe

    thanks kak mia.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya aisya... tahniah ya jadi juara kali ini...

      Delete
  23. fuhh..ramai betul yang mengomennya..

    ReplyDelete
  24. tahniah kak mia :) shida dh sukar nk kejar mereka2 yg top2 tu hehee :) tahniah semua :) skali penah naik top5 terasa lg penangan dia hehee..thanks kak mia pndrive sony 4gb baru shida guna minggu lpas :)

    ReplyDelete