image Karaoke Time - Mia Liana

Friday, 4 October 2013

# Work Matters

Karaoke Time

Baru sahaja habis karaoke 2 jam di Alibaba Karaoke, Giant Tampoi. Mia karaoke dengan Lela, Kila (pelajar praktikal) dan Wana (staf baru Unit ICT).

Dari pagi sehingga tengahari, kami memindahkan, mengemas dan menyusun kedudukan partition, meja dan kerusi dalam Unit ICT. Dah penat... terus karaoke..














Rasa seronok.. Selepas ini sambung balik mengemas...

happy hour dengan officemate...

posted from Bloggeroid

48 comments:

  1. hilang tension kerja kak mia nampaknye. huhu

    ReplyDelete
  2. wah bestnya karaoke..udah lama tak berkaraoke..
    selamat mengemas kak mia ;)

    ReplyDelete
  3. sure hilang penat lelah untuk hari ini :)

    ReplyDelete
  4. santai berkaraoke..mereleasekan tensyen..hu3

    ReplyDelete
  5. heheh..
    lagu apa ler tue.
    mcm hiphop plak tgk vklip tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... lagu ni. kalau berpacaran jangan tunggu lama-lama....

      Delete
  6. seronoknya pi karaoke ye kak mia...lepas tension..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama tak karaoke... kebetulan nak celebrate wana yang baru masuk unit ict dan kila yang akan habis praktikal..

      Delete
  7. Lama x singgah blog akak.. Hehehe.. Eh.. Nak join gak karokeyyy.. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia pun lama tak blog thi... boeh aje thi kalau nak join..

      Delete
  8. alahai.. sonoknya berkaroke.. hehehe release tension la katakan.. hihi

    ReplyDelete
  9. wah berkaraoke cik mia kita...saya dah lama tak karok-karok ni sejak radio rosak,biasa kat umah je buat hiburan sendiri....ada nak dekat 10 tahun kot...seronok lak tengok mia dan rakan-rakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala ida... mia pun dah lama tak karok ni. ni pun dengan staf ict je..

      Delete
  10. lepas penat kerja, hilangkan tension dgn karaoke..memang syokk la..hehehe :)

    ReplyDelete
  11. yess TB tau kak mia karok kat nee?jom karok ngn kite kak mia;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje tu TB.. leh lah kita wat gathering. leh ajak blogger lain..

      Delete
  12. best nya kak mia.. dah lama aiza tak berkaraoke..

    ReplyDelete
  13. hehehe..terbaiklah kak mia..lepas ajak sofea sekali ea..mesti lagi seronok.. :)

    ReplyDelete
  14. lepas kerja hilang an stress macam nie mmg best^^

    ReplyDelete
  15. Wah seronok nampak berkarok ngan rakan sepejabat...

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...wah seronoknya berkarok...:)

    ReplyDelete
  17. plan nak g karaoke dgn member hari tu smpai skrg sangkut.. bila lah nak pergi ni.. baca entri kak mia ni mcm nak g skrg je.. hehe

    ReplyDelete