image Makan Kek Sepuasnya - Mia Liana

Wednesday, 2 October 2013

# Work Matters

Makan Kek Sepuasnya

Hari ini staf Unit ICT puas makan kek. Hmm... Seronoknya. Tiada birthday sesiapa pun. Saja suka-suka.








Sambil buat kerja, sambil makan kek. Mood kerja ceria hari ini.

kena pandai ceriakan mood di tempat kerja...

posted from Bloggeroid

32 comments:

  1. wah..bestnya kak mia..dah lama saya tk makan kek :D

    ReplyDelete
  2. wuii teringin nak :( jemput baca igloo aps w/ cellads http://ifharzcho.blogspot.com/2013/10/apa-itu-igloo-apps-juga-cellads.html jom review free topup an voucher

    ReplyDelete
  3. kek pun macam coklat je fungsinya...kalau stress jadi tenang sikit...

    ReplyDelete
  4. sedapnya...apa nama kek nie MIA....?

    ReplyDelete
  5. sedap sedap nak juge tapi sure sy xleh abis hehehe

    ReplyDelete
  6. kalau stress sy pun ska mkn benda manis spcially cokelat..heee

    ReplyDelete
  7. pehh. sedapnye kak. memang boleh buat terliur nih. hehe

    ReplyDelete
  8. wow... bestnyer sy pun mg suka kek... yummy... :)

    ReplyDelete
  9. Wah.. Sampai tiga kek tu. Memang puas hati makan.

    ReplyDelete
  10. last makan kek masa majlis kahwin tahun lepas..hu3

    ReplyDelete
  11. wah... sedap nih.. lpas mkn mmg mnguap.. hehe

    ReplyDelete
  12. teringin pulak nak makan kek bila tengok kek kt blog kak mia ni.. alahai, sedapnyaaaa.. hehe

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...wah sedapnya tengok kek tu...:)

    ReplyDelete
  14. dulu masa study diploma selalu beli kek express ni. kat gate nak keluar kampus ada abang jual kek ni. sedap kek ni

    My recent post : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 8

    ReplyDelete
  15. Yum...yum sedapnya sekali sekala makan kek

    ReplyDelete
  16. Yum...yum sedapnya sekali sekala makan kek

    ReplyDelete
  17. hari2 mcm ni haihh..lusuh poket heheee :D

    ReplyDelete