image Dah Lama Tak Minum Ini - Mia Liana

Thursday, 3 October 2013

# Work Matters

Dah Lama Tak Minum Ini

Rasanya dah lama Mia tak minum air cool blog. Sangat suka dengan honey dew milk tea.




Bila minum rasa puas hati betul. Jemput minum semua...

leganya tekak....

posted from Bloggeroid

49 comments:

  1. laaa....MIA...akak pun sama gak dah lama tak minum nie....dapat-dapat harga minyak naik....fikir 23x nak minum nie....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga minyak naik... tu la kak sukma. ni pun minum satu je...

      Delete
  2. eh eh.. sma la tadi kite minum pearl milk tea.. hehe belum perna rasa yg honey dew.. sedap ka? :)

    ReplyDelete
  3. kalau kat cne cool city hehe..paling femes yoyo la yang ada pearl2..sudah lama tak minum ;)

    ReplyDelete
  4. Kalau minum coolblog suka bubble2 tu...

    ReplyDelete
  5. Nad mmg suka heh3 tp xleh minum slalu hehe

    ReplyDelete
  6. baru lepas minum cool blog flavor ABC last week kak mia...heee... ^_^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak mia, sheila tak pernah minum cool blog. hehee

    ReplyDelete
  8. salam mia. haah, kt xprnh minum... skali en asben beli mcm best pulak...

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...wah sedapnya cool blog tapi mama x suka ada pearl kat dlm airnya kalau jelly sedap...:)

    ReplyDelete
  10. air cool blog memang sedap, lemak2 gitu. nak lagi yg ada mutiara tuh. lagi mabeles.. jaa jumaat lepas last minum air ni..hihi..

    ReplyDelete
  11. segarkan tekak ye kak mia..sekali minum nak lagi..dan lagi..dan lagi :)

    ReplyDelete
  12. better me water lagi best taw

    ReplyDelete
  13. Alaaaa.. kak mia ni saje je tau.. lepas kek, cool blog pulak.. sobs..

    p/s : sy tak suka blended, prefer green tea vanilla.. tapi kan, pearl tu tengok tempat jugak.. ada tempat tak sedap.. huhu.. org tu tak pass sgt buat kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala aisya.... boleh la ya..

      pearl tu yang penyedao minuman...

      Delete
  14. sama la kita kak, dah lama deno tak minum ni^^

    ReplyDelete
  15. blue coral fav kalau order kt cool blog!hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo yang tu... kak mia belum rasa lagi... nanti nak cubalah

      Delete
  16. wahhhh kak mia mmg lega..dlu shida suka now dah ttarik dgn chattime huhu..

    ReplyDelete
  17. Ada pernah sekali je akak beli nih, tp ok gak

    ReplyDelete
  18. nak-nak time hari panas..memang kena je kat tekak tu..

    ReplyDelete