image Sepetang Di KFC Dengan Deno - Mia Liana

Tuesday, 1 October 2013

# Community # Family Matters

Sepetang Di KFC Dengan Deno

Sebenarnya dah lama benar nak jumpa dengan Deno, cuma Deno jauh sangat di Terengganu. Baru-baru ini Deno ada turun Johor Bahru. Wahhh.. bestnya. Makanya, pucuk dicita ulam mendatang. Terus kami bertemu di KFC Setia Tropika pada petang Ahad lepas. Kami makan KFC bersama.

Terasa begitu insafnya diri ini apabila dapat berkenalan dengan seorang blogger yang sentiasa berperang dengan nyawa. Deno menghidap penyakit SLE atau Lupus yang tiada ubatnya. 

Kami jumpa sebelah petang. Sebab sebelah malam kesihatan Deno tidak mengizinkan. Sempat juga berborak-sakan dengan Deno. Orangnya manis dan peramah. Senang nak sesuaikan diri dengannya.






Terasa sekejap sungguh masa berlalu bila bersama dengan Deno. Lepas pukul 7.00 malam, Deno kena buat CAPD pula. Jadi, pertemuan yang singkat ini diharapkan akan menjadi kenangan terindah buat Deno. (^_^) peace...

sentiasa doakan Deno agar sihat dan ceria setiap hari...

67 comments:

  1. wah..beruntungnya deno dapat jumpa kak mia..:)

    ReplyDelete
  2. Bestnya kak mia dpt jmpe kak deno. :)

    ReplyDelete
  3. seronoknya jumpa2 blogger... kak mia duk kat setia tropika ye?

    ReplyDelete
  4. semoga DENO sentiasa sihat walafiat.. ^_^

    ReplyDelete
  5. oh deno ada penyakit ye,tu lah tak pernah dengar lagi penyakit tu,kena google ni...kenal deno pun dalam alam maya juga ni..

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat jumpa rakan blogger.... hihi :) semoga kak deno sembuh.... :D

    ReplyDelete
  7. seronoknya dpt jumpa rakan2 blogger.. :)

    ReplyDelete
  8. kenal jugak deno.teringin nak jumpa deno.=)

    ReplyDelete
  9. sepatutnya jumpa deno hari sabtu..tapi deno lambat smpi..esok deno dah nak balik terengganu...so sad...

    ReplyDelete
  10. Semoga kak Deno sentiasa d beri kesihatan yang baik.... begitu juga kak mia sekeluarga....

    ReplyDelete
  11. Seronoknya jmpe deno... bg sy dia sgt istimewa,,, intan teroilih dr Allah...

    ReplyDelete
  12. seronoknya dapat jumpa deno..semoga deno terus tabah

    ReplyDelete
  13. nampak macam anak dengan mak je, hihi :D
    FD yg tinggal kat Tganu ni pun belum jumpa kak Deno lagi

    ReplyDelete
  14. deno memang seorang yang sgt tabah. serius..!!

    ReplyDelete
  15. namanya memang deno ke? semoga deno dikuarniakan kesihatan yang berpanjangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama blogger... deno nama benarnya tak tahu. Tq bahrain...

      Delete
  16. sy bru folo deno xsngka upenye dia pemes hehe

    ReplyDelete
  17. Bestnyer dapat bertentang mata dgn blogger lain kan...
    tahniah Deno..fight for life...teringin juga nak kenal dgn deno lebih dekat..tapi belum berkesempatan...God Bless us All....

    x0x0 ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best... nak2 bila deno berkongsi kisah sakitnya...

      Delete
  18. seronoknya dapat jumpa deno, bila deno nak turun KL pulak... hu hu hu...

    ReplyDelete
  19. wah~ seronoknya dapat jumpa sesama rakan blogger...

    ReplyDelete
  20. Bestnya kak Mia..saya pun teringin nak jumpa Kak Mia dan Deno

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. deno datang jb dengan family dia. stay rumah kakak dia di setia tropika...

      Delete
  22. assalamualaikum mia...semoga Deno cepat sembuh yer...;)

    ReplyDelete
  23. Deno seorang yang tabah dan kuat semangat, hope Deno segera sembuh.......

    ReplyDelete
  24. fizi yg berdekatan dengan deno pun x pernah dpt jumpa..huhu

    ReplyDelete
  25. semoga tabah dalam menghadapi ujian hidup buat Deno...

    ReplyDelete
  26. kakmia!!!!! deno hepi sangat2 dapat jumpa akak... selama ni kat blog je, akhirnya dapat berjumpa^^ paling seronok kakmia dan family sangat best dan friendly, rasa macam dah lama kenal walaupun baru sekejap... sebenarnya banyak nak borak dengan kakmia ni... hihi^^ terima kasih kakmia! insyaallah ada rezeki next time kita jumpa lagi... insyaallah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia pun happy juga deno... dapat juga kita berjumpa.

      lain kali boleh jumpa lagi..

      Delete
  27. Alhamdullillah semoga dapat mengeratkan silaturrahim. Semoga deno terus tabah dan sabar menerima dugaan Allah s.w.t

    ReplyDelete
  28. comel kan deno, so sweet dia ni. Moga deno sentiasa sihat, baik2 je

    ReplyDelete
  29. wahhh deno kak mia bestnya btemu juga :) bilalah shida nk jmpaa kak mia nih ^_^

    ReplyDelete