image Pou Sakit - Mia Liana

Tuesday, 29 October 2013

# Entertainment Matters

Pou Sakit

Adui.. gawat ni. Tiba-tiba ada notification pou Mia sakit. Terlupakan dia satu hari ni. Patutnya berikan max potion hari ini.

Apalagi... cepat-cepat buka game pou dan beli health potion. Selepas minum health potion terus sihat. Leganya.










Sayangnya kat pou ni. Banyak dah shopping kan untuk dia. Tak nak dia mati. Penat tu... kalau kena jaga dari kecil semula.

penghibur di kala duka...

posted from Bloggeroid

52 comments:

  1. nk djadikan cerita, hr ni 1st time zam tgk pou zam sakit.. tak pnh2 pn slama ni

    ReplyDelete
  2. Klu sya..bela pou ni kumpul tahi dia bebyk..comey je sbb ada mata..hehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. habis tu... pou tu masih hidup lagi ke... atau dah mati?

      Delete
  4. waa sayang betul ye akk dekat pou ..hehe sye punye kadang2 tu terbiar smpai sehari

    ReplyDelete
  5. hahahahaha!Mia kelakarlah.Tapi, mmg sayang kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tentulah sayang.... penat tu nak jaga dari kecik hingga besar...

      Delete
  6. Zara kumpul njis pou.. Dah byk kliling pou, tgk skali mcm skirt..haha. Comei pou kak mia.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh rajinnya zara... najis pun boleh kumpul juga ya...

      Delete
  7. hahaha.. kak mia pon layan pou jugak ye..=P

    ReplyDelete
  8. kesian dia hehehe....kalau anak saya, dia suka bab rakam suara tu sebab akan ikut apa yg dia cakap. :)

    ReplyDelete
  9. ramai betui layan game nih.. sy tak smpt nk layan game android lagi dah...

    ReplyDelete
  10. adik ipar saya selalu mendiamkan anak dengan pou ini.

    ReplyDelete
  11. Kesian POU demam sampai menggigil....kena bagi injection ni...., Kak Ummi takda POU tapi MOU.....kalau tak peduli nanti mukanya akan menjadi sedih macam cicak berak kapur....hehe

    ReplyDelete
  12. pou saya pun sakit...nasib baik tak mati..tapi nak jugak tengok...dia akan mati tak kalau dibiarkan...asyik berbunyi jer selagi tak kasi ubat..hahaha..

    ReplyDelete
  13. hoho..
    kak mia main POU jugak...
    cambest jer kalu dh bela dari kecik.
    shark xmain ler kot.
    hehe..

    ReplyDelete
  14. tak tahu pulak POU boleh boleh sakit macam manusia,

    ReplyDelete
  15. pou lia dh lame xlayannnn. haha.. bytheway,, pou ni boleh mati erk??

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... memang boleh mati. sebab ada kat ofis sini, tak dapat bela pou, terus mati...

      Delete
  16. boleh mati jugak ye?

    *cepat2 check pou sendiri. lama gila tak jenguk*

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp aisya.... hidup lagi tak pou tu...

      Delete
    2. baru sy tau Pou ni boleh mati sebab adik pernah bagitau Pou ni biar lah berapa lama tak mati pun.. huhu

      nasib baik hidup lagi. Cepat2 bagi max potion tu. huhu

      Delete
  17. Eraz memang tak bukak dah Pou.. Sakit jugak kot.. Hehe..

    ReplyDelete
  18. Kesian Pou akak....saya pn baru mula bermain Pou 5hari yg lalu...

    ReplyDelete
  19. hehehe..kelakar lah main game ni. Saya tak ada Pou. Selalu baca post dekat fb orang kata Pou dia sakit. Macam kanak2 pun ada.

    ReplyDelete