image Kawan Baru Stitch - Mia Liana

Tuesday, 1 October 2013

# Family Matters

Kawan Baru Stitch

Seronoknya Sofea. Stitch dah ada kawan baru. Bukan senang nak dapat tau! Hanya yang ada kemahiran sahaja boleh buat.




Jom kita tengok cara kami dapatkan kawan baru untuk Stitch ni kat Jusco petang semalam.








Keluarkan RM 6 untuk cuba dan akhirnya berjaya. Rasa puas dapat cangkuk satu pun jadilah...

mood lega...

posted from Bloggeroid

57 comments:

  1. suka stitch....dulu banyak habis kat kotak nie..huhu..susah nak dapat..

    ReplyDelete
  2. wah! comelnya!!!! happy la stitch dpt kawan baru .. :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. rezeki sofea... asyik bising stitch takde kawan...

      Delete
  4. wah!! kagum-- dah manyak kali cuba tapi belum ada rejeki

    ReplyDelete
  5. Haha..
    Mmg kne ada skill br bleh dpt.
    Shark mmg x pnah dpt.
    Smpi skarang dh cop mesin tu pnipu.
    Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu shark.. kena pandai cangkuk betul2... cuba lagi..

      Delete
  6. wah..terror nya :D hehe selalu habis duit kt sini..

    ReplyDelete
  7. Mmg susah nak dapat tu...tpi rietta sgt suka soft toys....kiut sgt dorg...fluffy plak tu....

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...seronoknya berjaya mendptkannya..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... alhamdulillah seronok sangat..

      Delete
  9. susah nak main kat situ, cangkuknya macam tak boleh lekat jer......

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pandai pilih kedudukan patung yang senang dicangkuk...

      Delete
  10. Anak2 kak ina cuba tak pernah berjaya...comel aje kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang comel patung2 ni... tu yang usaha nak dapatkan satu...

      Delete
  11. ada luck jugak kan...kakak sally pernah main...sekali sangkut 3..hehehe...lps2 tu dah takde luck dah :)

    ReplyDelete
  12. Pernah cuba benda ni,tak pernah bertuah,huhu.Kawan adam habis Rm20 hingget nak men benda ni,tapi tak dapat-dapat.membazir betul -,.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak tul RM20 tu.... la.. tak de tuahlah nampaknya...

      Delete
  13. bestnya opie dapat kawan baru.. deno pernah main sekali dapat satu patung hello kitty :)

    ReplyDelete
  14. woo comel. mmg kena ade kemahiran baru dapat. kalau tak burn duit camtu je. huhu

    ReplyDelete
  15. comelnya..suka sofea ye..berbaloi la kak mia rm 6..

    ReplyDelete
  16. mmg hebat lah berjaya pancing satu.. hehe.. seronok lah sofea tu.. :D

    ReplyDelete
  17. Emmm tak mudah untuk mendapatkan patung2 itu, Perlukan kesabaran dan teknik yang betul baru boleh dapat. Tahniah !!!

    ReplyDelete
  18. tak pernah main game ni tapi selalu teman kawan main. yang sedih selalu tak dapat,

    My recent post : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 8

    ReplyDelete
  19. tereer lah kak mia selalu shida xlepas aje mmbzair je kat situ nk dekat rm10 huhuu..

    ReplyDelete