image Kudapan Petang Ais Kepal Milo - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 25 October 2019

# Family Matters

Kudapan Petang Ais Kepal Milo

Kudapan petang tadi.... ais kepal milo. Beli kat tepi jalan besar kawasan Sanglang, Pontian semasa perjalanan pulang ke kampung Parit Raja sempena cuti perayaan.



Sedap... sedap... favourite sangat ni. Makan dalam kereta dengan Sofea dan Adik Mia.


** kudapan yang menyegarkan....


10 comments:

  1. waaaa sedapnya. huhuhu bahaya tengah mengandung ini tengok2 makanan macam ini....

    Salam kenalan dari saya, nak tanya ini sudikah blog awak bertukar link dengan blog saya. Kalau awak sudi beritahu saya ye, comment kat mana-mana post blog saya.

    Ini blog saya https://ohzarina.blogspot.com/

    Semoga dengan ada bloglist akan bertambah lagi pageviews blog ini. Insya Allah amin

    Saya dah follow blog awak. :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya...ais kepal milo best makan bila keluar jalan2 dengan family.

    ReplyDelete
  3. sedapnya! Dah lama tak makan sebab kedai ais kepal milo dah pindah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh... ni kebetulan ada kat tepi jalan tu yang singgah....

      Delete