image Segmen - 5 Blog Paling Diminati 2011.. By Nizam Ijam - Mia Liana

Thursday, December 29, 2011

# Contest

Segmen - 5 Blog Paling Diminati 2011.. By Nizam Ijam


Mia telah dijemput oleh Nizam Ijam di twitter untuk join segmen ni. Untuk tidak menghampakan rakan blogger Mia ini yang hanya Mia kenali di alam maya, Mia pun buat lah entri ni. Nizam Ijam merupakan blogger aktif yang rajin update blog dan blogwalking...


5 blog yang paling Mia minati, lawati, hayati di sepanjang tahun ini ialah.....






Sudi-sudikanlah singgah blog-blog yang Mia paling minati ini ya.... Memang best dan tip top, peramah dan mesra dengan mereka.

Seterusnya Mia hendak tag Mama Tunz, Cik Suzlin, Mrs Adam dan Izan Ishak untuk segmen ini. Harap dapat menyambung riwayat segmen ini kepada blogger lain pula.

18 comments:

  1. terima kasih mia sbb sudi tag izan... terkejut izan paling tinggi trafik masuk dari blog mia hari ni...

    ReplyDelete
  2. OH MAK GAYAH!!!! akak ada dlm senarai Mia!!! tks dearrr really appreciate it.. muahhhh terharuuu akak =)

    ReplyDelete
  3. @Izan Ishak sama2. oh yeke!heheheh tak sangka pula trafik banyak hari ni di blog mia... ;)

    ReplyDelete
  4. @kakyong jom... kak yong...meriahkan segmen nizam ijam...

    ReplyDelete
  5. @AbgFeroZ sama-sama... feroz terbaekkkk... banyak tolong akak masa contest. tak boleh lupa punya....

    ReplyDelete
  6. terima kasih mia..sorry kpah lambat respon...sibuk dgn persiapan anak nak masuk tingkatan satu ni....hee..

    ReplyDelete
  7. Terima kasih Mia!
    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/12/terima-kasih-semua.html

    ReplyDelete
  8. wah..best gak segmen nie.. nk join gak la nnti, hehe..

    ReplyDelete