image Carta Pengkomen Tegar Dari Oktober Hingga November 2012 - Mia Liana

Wednesday, 19 December 2012

# Carta Pengkomen Tegar

Carta Pengkomen Tegar Dari Oktober Hingga November 2012


Terima kasih kepada semua yang sudi tinggalkan komen di blog ini. Jom kita tengok top 20 pengkomen tegar dari Oktober hingga November 2012.

Bulan Oktober 2012

Bulan November 2012
Terima kasih kepada blogger-blogger yang telah menempatkan diri dalam Carta Pengkomen Tegar Mialiana.com

54 comments:

  1. wah.. ramainye pengomen tegar kt blog mia kan??? ye la..mia pun rajin betandang ke blog lain.....

    ReplyDelete
  2. Nama OKje pun ada! Sungguh tak kusangka termasuk rupanya!

    ReplyDelete
  3. Wow...hebat tukang komen,nama anda dipaparkan di sini.

    ReplyDelete
  4. kena giatkan diri utk mengomen di blog mia la...mana tahu dpt masuk carta ngetop mia!

    ReplyDelete
  5. alhamdllah masih dalam carta kak mia :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, bestnya! eh, sheila tak tersenarai eh, hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... boleh ni sheila... kena rajin skit ya..

      Delete
  7. kena aktif kan diri berkomen di blog sis mia la bru leh dicarta dia atas =)

    ReplyDelete
  8. tak apa lah, tak tersenaraipun tak apa..seronok tengok2 baca balog mia. kerana dapat idea dan tulah hikmahnya..tq..tahniah yg tersenarai..

    ReplyDelete
  9. salam, tak apa lah...bile ada kelapangan kita datang lah..kawan2 lain pun kita nak jengah juga kan..sian mia nak layan semua..8K lebih kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak nora... mia jengah rakan2 blogger mana yang termampu...

      Delete
  10. boley jadi femes blogger kak mia pas ni..^_^

    ReplyDelete
  11. tahniah ! ramai betul pengkomen tegar dekat blog kak mia :)

    ReplyDelete
  12. nama KA pun ade ke hehehe

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia....wah nama mama pun ada juga yer...tahniah mia semakin ramai pengomen tegar blog ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.. tahniah ya masuk carta mia. syukur dah ramai yang datang komen.

      Delete
  14. yeah ada nama....bulan 10 no.2..bulan 11 no.3

    ReplyDelete
  15. aihaihhhh! Kena selalu terjah blog kak Mia lah mcm ni. Kihkih

    ReplyDelete
  16. masih dalam carta...
    tegarnya sy komen bulan lepas... haha... tak sangka pula...
    nak komen banyak2 lagilah....
    tahniah dan terima kasih kak mia... ^_^

    ReplyDelete
  17. Aseh...taliff terkeluar dari carta! :)Berusaha kuat selepas ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe talif... jangan susah hati... kena rajin skit lepas ni..

      Delete
  18. Replies
    1. thanks ya fendy... intai kak mia dalam senyap... takpe kalau takleh komen.. it's ok.

      Delete
  19. comment ada...tapi x banyak lagi...ekekeke...sebab baru jer follow Kak Mia kan? heee...

    ReplyDelete
  20. Nama akakpun ada tu.. Memang suka datang sini dan baca entri2 Mia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya kak salmi... tahniah ya dah masuk carta mia..

      Delete