image Restock Lipstick & Peel-Off Gel Mask - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 1 February 2019

# Health

Restock Lipstick & Peel-Off Gel Mask


Hmmm...  bila barang yang diguna dah hampir habis, dah tiba masanya untuk restock. Kali ini Mia restock lipstick Maybelline Shine Compulsion SPK23 Plum Seduction (RM21.35) dan Freeman Revitalizing Pomegranate Peel-Off Gel Mask (RM21.15) di Watsons Plaza Angsana kelmarin.


Leganya... Mia memang suka pakai peel-off gel mask... sapu kat muka, bila kering terus tarik. Rasa sedap kulit muka ni. Manakala, jenis lipstick yang Mia beli ni... lembapkan bibir.. nampak simple dan shining gitu.


** keperluan wajib setiap wanita...


7 comments:

  1. Lawa warna Mask tu.. dari buah delima ye

    ReplyDelete
  2. Dah lama cari peel off mask yang affordable, sekarang pakai Glamglow dekat Sephora tu.
    Maybe akan cuba this one for a change :)

    ReplyDelete
  3. skrg ada sales kan haha sha masuk jugak beli tisu je 🤣

    ReplyDelete
  4. hari tu sale, beli jugak lipstik..separuh harga kotttt...hahaha..nanti nak topup lagi tunggu sale lagi..hahaha

    ReplyDelete
  5. hari tu sale kat guardian tak beli pun. hmmm banyak fah duit habis hahaa

    ReplyDelete
  6. hari tue watsons ada buat sale besar - besaran ,hehe

    ReplyDelete