image Beli Purse Baru Warna Rose Pink Di Shopee - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 19 August 2019

# From Me

Beli Purse Baru Warna Rose Pink Di Shopee

Memandangkan purse yang lama Mia beli kat LAZADA hampir 2 tahun lepas di SINI dah koyak dan tak berapa elok keadaannya. Mia beli purse baru kat Shopee pula.


4GL Roncero A0309 / Baellerry N6048 Purse Long Zipper Clutch Wallet Wristlet Card Holder





Panjang betul namanya. Yang penting ianya menepati citarasa Mia. Selesa nak guna dan senang nak pegang. Besar dan boleh muat semuanya.

Moga dapat pakai lebih lama dengan purse ini. Amin....


** faveret color Mia... rose pink....


16 comments:

  1. Cantiklaaaa Mia, pandai Mia pilih design dan color...dan rezeki dapat pun elok aje..kadang takut juga nak beli online...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis lin... boleh aje beli online. kena gamble...

      Delete
  2. Sama mcm kita kak. Minat sgt warna rose pink

    ReplyDelete
  3. Cantik color. Boleh letak byk card tu.

    ReplyDelete
  4. menarik tertarik.. cantik warnanya kak Mia.

    ReplyDelete
  5. cantiknya and banyak poket. boleh letak banyak kad. berapa satu ni harga dia, kak mia?

    ReplyDelete
  6. nama barang dekat Shoppee memang biasa over panjang hahahaha.

    cantik purseee kak mia :D

    ReplyDelete