Syarat Tambahan Domain .com untuk GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com

Monday, September 17, 2012

Syarat Tambahan Domain .com untuk GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com


Syarat Tambahan Domain .com untuk 

Salam sejahtera semua..

Sebelum ini Mia telah umumkan di SINI yang Mia adalah sponsor domain .com untuk GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com.

Untuk melayakkan diri dalam pemilihan blogger bertuah bagi mendapatkan domain.com secara percuma ini, hendaklah ikut dan patuhi syarat tambahan yang telah ditentukan.

Syarat Tambahan Domain .com ialah :
  • Terbuka kepada semua peserta Giveaway.
  • Wajib masukkan ayat ini di dalam entri Giveaway anda.
           Saya nak domain .com percuma kerana _______
  • Sambungkan ayat tersebut mengikut idea dan kreativiti anda. Boleh juga jawab dalam bentuk point ataupun apa sahaja. Asalkan jawapannya ada.
  • Entri anda hanya akan disemak selepas tamat Giveaway ini. Maksudnya di sini, selagi belum tamat, selagi itu anda masih boleh mengubah/kemaskini entri Giveaway anda agar jadi lebih menarik, kemas dan kreatif.
  • Pemenang domain .com akan dipilih berdasarkan jawapan yang paling tepat, kreatif dan menarik serta akan memenangi hadiah utama No. 1 Giveaway ini.
  • Domain .com yang di sponsor adalah selama setahun sahaja.
  • Keputusan sponsor dan penganjur adalah muktamad.
Selamat mencuba dan semoga berjaya!

48 comments:

  1. saya menunggu Kak Mia beri "perlepasan" untuk buat entri :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah boleh dah buat entri giveaway. sila buka link ini http://www.jiwarosak.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

      ikuti semua syarat2 giveaway tu dalam blog jiwarosak.com dan syarat tambahan di blog ini.

      good luck ya ammar..

      Delete
  2. bagus tul syarat akak tu...baru lah yg sponsor pun semangat kan..kang bagi domain tpi tak dimanfaatkan sebaiknya,xde guna juga kan kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp betul tu eca. mulanya nak letak syarat2 ni kat blog jiwarosak.com tapi feroz kata biarlah syarat tambahan ni di blog kak mia je.

      so, siapa yang nak domain free dari kak mia, kenalah buat syarat tambahan ini.

      Delete
  3. mcm best je...mst rmai yg join...sori lme xsinggh sini..heehe..sejk smbg stdy ni bz smula..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput join ya mie... nanti lah bila senang2. masih ada banyak masa lagi ni.

      Delete
  4. Replies
    1. boleh puan gojes. sila buat entri giveaway dan masukkan syarat tambahan

      Saya nak domain .com percuma kerana _______

      dalam entri giveaway tersebut. kak mia sponsor domain .com. kalau tak buat syarat tambahan ini, maka tidak akan termasuk dalam pemilihan untuk dapatkan domain .com sekaligus hadiah utama.

      simple je kan? join ya...

      Delete
  5. salam kak...klau nak join & dah siap semua yg dimintak kat page abg feroz tu..untuk yg nak menang domain tu..nak letak ayat kat entri tu jugak ke?thx kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, Bani. Kena letak ayat ni dalam entri yang Bani buat tu...

      Saya nak domain .com percuma kerana ____

      Dan lengkapkan ayat tu ya. Baru boleh masuk pemilihan untuk dapatkan domain. Good luck ya Bani.

      Delete
  6. Joinn Yer kak Mia :) hope sgt dpt domain.com tuh . apa apa pon insyallah dengan izin ALLAH S.W.T :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam eira... kalau eira nak dapat domain tu kenalah letak ayat ni

      Saya nak domain .com percuma kerana _______

      dalam entri giveaway jiwarosak tu, barulah akan masuk pemilihan untuk dapat domain .com

      Delete
  7. Waalaikumussalam . ok ni tengah bina ayat lah ni .. kak mia bg le klu sikit cm ne nak binaa fikir dari tadii lagi nak buat ayat tu takot salah pulak hheheheh ! ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm.. mana boleh cakap klu nya. rahsia. cubalah eira fikir. kasilah alasan yang munasabah dan kukuh.

      boleh tu. masih ada masa lagi kalau nak ubah sebelum tamat segmen ini. lepas tamat segmen baru kak mia check entri.

      Delete
  8. okeyy Thank maksud Eira klu dia mcm tu lah .. kak Mia dah bg klu dh tuh .. iaitu munasabah dan kukuh .. so dah dapat idea nak buat macam mana :)

    ReplyDelete
  9. lg tumpang tanya dalam entry tuh nak tulis tak "syarat tambahan di blog ini" saya nak domain.com percuma kerana " yang syarat tambahan tuh nak tulis ke tidak atau terus tulis saya nak tu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kisah nak buat camne (ikut kreativiti sendiri).

      Yang penting wajib ada ayat ni...

      Saya nak domain .com percuma kerana _______

      Delete
  10. akak nk tanya..kalo dorg nk domain tu camne akak nk tahu..mksud akak akn cek satu2 pserta yg join ke atau dorg kena letak ape2 tanda sbgai dorg nk hadiah domain ni..hehee..sng shida nk buat entri nnt ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... akak akan check satu2 semua entri peserta giveaway. mana yang ada buat ayat ni...

      Saya nak domain .com percuma kerana _______

      tandanya akan masuk pemilihan untuk dapatkan domain.

      yang mana tak buat tu maksudnya tak nak domain lah...

      Delete
  11. Wah mmg terbaik syarat tu..harap2 sapa yg menang tu akan manfaatkan sebaik mungkin la domain tu..

    ReplyDelete
  12. insya-Allah akan masukkan untuk syarat domain.com tu... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. good ruha. bagilah alasan yang kuat ya... ;)

      Delete
  13. http://jizzati.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html?spref=fb

    HEHEHE..JOINED!!

    ReplyDelete
  14. wahhhh nak joint la. tapi syieda tak kreatif. :(

    apa2 pun selamat berjaya untuk semua peserta :)

    ReplyDelete
  15. nur datang join n visit sponsor. dah follow n like.

    kisah neelofa & hans isaac di KOH SAMUI


    tentang KOH SAMUI

    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

    ReplyDelete
  16. Makhluk baru dlm dunia belog mcm sy ni,blh joint x..maklumlah,,follower cuma 3 orang..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh! boleh lah. jom join ya.... follower sedikit pun tidak mengapa. amat di alu-alukan...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters February 2017