image Mia Liana Sponsor Domain .com Untuk GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com - Mia Liana

Tuesday, 11 September 2012

# Community

Mia Liana Sponsor Domain .com Untuk GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com

Mia Liana Sponsor Domain .com Untuk GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com

Wahhhh... Siapa sangka Mia boleh tergerak hati nak sponsor domain .com selama setahun untuk GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com. 

Feroz telah pun umumkan senarai sponsor dalam entri INI. Feroz pun bukan calang-calang blogger dan banyak membantu Mia dalam beberapa contest besar untuk blog ini. Apa salahnya Mia sponsor domain .com untuk giveaway pertamanya.



Giveaway ini akan bermula pada 17 September sehingga 7 Oktober 2012. 

Untuk melayakkan diri dalam pemilihan blogger bertuah bagi mendapatkan domain.com secara percuma ini, Mia akan umumkan dalam entri syarat tambahan di blog ini pada hari pertama Giveaway tersebut iaitu pada hari Isnin, 17 September 2012. 

Sesiapa yang masuk Giveaway ini tetapi tidak buat syarat tambahan yang ditetapkan oleh Mia, tidak akan terpilih. Mia sendiri akan pilih siapa pemenangnya berdasarkan syarat-syarat yang telah ditentukan nanti. Jangan risau, tidaklah berat sangat syarat-syaratnya.

Apa-apa pun, jangan lupa join ya ... meriahkan Giveaway ini...

p/s: sekadar preview.... siapa nak domain free?

30 comments:

  1. bestnya nak join
    tapi syarat tambahan tu
    kalau terlepas pandang sebab sekarang bz mesti tak dipilih nnt

    ReplyDelete
  2. Nasib sy dah ada domain free :) Good luck pada sesiapa yg join nanti

    ReplyDelete
  3. nak boleh?? hahaa..shia pon tsenarai hehee :P

    ReplyDelete
  4. wah... bestnye kalo dpt domain free dr kak mia, hehe..
    xsabo nk join GA tue nnti... >_<

    ReplyDelete