Akan Hadir Ke SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop

Monday, October 7, 2013

Akan Hadir Ke SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop

Ingat tak tempohari Mia ada cerita dalam entri SINI? Masa itu Mia rasa sukarnya ingin buat keputusan.

Setelah berbincang dengan Suami Mia dengan teliti dan rapi, akhirnya Mia putuskan akan hadir ke event ini dan telah hantar pengesahan kehadiran melalui emel.




Event :
Clean Energy for the future : Content Development Workshop

Venue :
Berjaya Times Square Hotel , Kuala Lumpur

Time :
9.00 am – 1.00 pm

Day/Date : 
October, 20th 2013 (Sunday)


Tak tahulah... jumpa blogger mana kat sana nanti. Segan pun ada juga ni... Maklumlah Mia ni kan pemalu orangnya... (^_^)

hati meronta-ronta nak pergi... tak sanggup nak lepaskan peluang ini...

posted from Bloggeroid

60 comments:

  1. wow..bestnya kak mia :D hehe berseronok nnti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih blur lagi....takut tak faham pula kat workshop tu... huhuhu

      Delete
  2. assalamualaikum mia...tahniah2 mia moga berjaya akan bertemu ramai lg blogger2 di sana...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... begitulah hendaknya...

      Delete
  3. rasanya kak mia kena jumpe dgn sally..hahaha... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh... sally kat ner? boleh jumpa nanti...

      Delete
  4. Wah!! seronoknya kak..zara jauh nk sampai sana pun..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia ni pun dari johor bahru.. tu yang fikir banyak kali tu...

      Delete
  5. ok la tu kak mia leh kenal face to face, enjoy urself...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. bunyinya macam best... rasa rugi kalau tak datang..

      Delete
  7. Best of luck kak mia..mesti banyak pengalaman yang dapat dari sane nanti...xsabar jugak nak tunggu kak mia share tentang event nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya ida... tu la... nak timba ilmu ni...

      Delete
  8. nanti share gambar erk..
    Boleh tambah kenalan :)

    ReplyDelete
  9. wah best tu..mst dpt jmp rmi blogger :)

    jom join ni kak http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

    ReplyDelete
  10. Bestnya! Nanti akak share2la ilmu yg akak dapat kat sana dalam blog ni ye.. Anyway, have a great day there! ^^,
    Zon Permaisuri Chomel

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. belum pergi lagi ni pun... dah terasa best...

      Delete
  12. Kak Mia, saya pun pergi nanti. Dah hantar confirmation slip pun. Harap sangat dapat jumpa Kak Mia nanti

    ReplyDelete
  13. mesti dpt banyak ilmu nnt dkt sana..best tu

    ReplyDelete
  14. wow...
    best tu..
    lepas ni boleh la share serba sedikit..
    ehehehe

    ReplyDelete
  15. akak jangan lupa update entry pasal workshop tu. mesti best

    recent post : Blogger Jangan Benci Blogger

    ReplyDelete
  16. best kakmia dapat pergi.. nanti update kat blog :)

    ReplyDelete
  17. mgkin sesuatu yg best nnti =) smoga dipermudahknNya kak

    ReplyDelete
  18. wah....bestnye kak mia...
    sori lame xlepak sni

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's ok.. nisa. kak mia pun dah lama tak lepak sana... huhuhu

      Delete
  19. wah bestnya.. huhu.. nnti jgn lupa story2 kt blog ye kak mia.. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.