Aktiviti Sofea Bila Bangun Pagi

Thursday, October 10, 2013

Aktiviti Sofea Bila Bangun Pagi

Sekarang ini kalau dah bangun pagi, tak sah kalau tak sentuh handphone Mia. Apa tidaknya, sibuk nak tulis dan conteng guna S Pen.

Hasil aktiviti Sofea pagi ini...




Katanya, best guna pen ini boleh tukar banyak warna dan kalau salah boleh padam dengan senang.

Bagus juga. Kalau tak, sebelum ini guna pensel / pen dan kertas betul untuk tulis dan conteng sehingga terkena pada cadar tilam dan sarung sofa. Jenuh nak cuci tu...

syukur... teknologi handphone yang menyenangkan...

posted from Bloggeroid

21 comments:

  1. segala kecanggihan teknologi yang ada..kalau bijak kita mengemudinya maka banyaklah manfaatnya pada kita..wah sofea pagi-pagi berkarya ye..good :)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum..selamat pagi akak..warmn warni contengan nya tu..:)

    ReplyDelete
  3. salam pagi kak...dia pun nak tumpang sekaki dgn handphone mama dia...hehe

    ReplyDelete
  4. salam pagi kak mia...macam2 teknologi dunia sekarang

    ReplyDelete
  5. Salam manis di pagi Kahamis buat sweet Mia.... ^^

    Luahan perasaan seorang kanak-kanak yang comel bernama Sofea...cantik nama tu... ^^

    ReplyDelete
  6. teknologi memang bagus malangnya banyak yang menggunakannya ke arah negatif, mungkin kerana kurang pantauan dari orang yang lebih tua...

    ReplyDelete
  7. fuh nsib baik lau tak abis cadar yg jd mangsa kan

    ReplyDelete
  8. zaman kini yg semakin canggih.. anak2 juga cerdik n celik IT walaupun masih kecil.. x mcm kita zaman dulu2.. ;)

    ReplyDelete
  9. nasib baik dia conteng kat situ kalau kat dinding jenuh nak mengelapnya.....hihi
    kreatif...

    ReplyDelete
  10. aku xguna lg s pen ni.. sbb sorokkan dr adam hehe...

    ReplyDelete
  11. boleh dh tu kak beli untk mia satu.
    heheh..
    kang dia berebut pulak dengan mama dia

    ReplyDelete
  12. jgn kata sofea, sy ni pun excited jugak guna s pen mula2.. haha

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.