Cari Duit Untuk Pou

Tuesday, October 15, 2013

Cari Duit Untuk Pou

Sebelum ini, Mia ada cari duit untuk pou dan kumpulkan untuk beli background beach. Bila dah boring dengan background beach, nak pula background candy. Yang termahal pula tu, harganya 11,999 coins.

Mulalah sibuk main game untuk kumpulkan duit sebanyak itu. Unlock dulu dan bila duit dah cukup terus beli cepat-cepat.


Background pertama



Background kedua



Rasa happy je dengan background baru ni... Sweet je tengok...

selalu main game sad tap...

posted from Bloggeroid

18 comments:

  1. Replies
    1. wahhh... bestkan.. rasa seronok dapat belikan macam2 untuk pou..

      Delete
  2. Eh samalah kita pun layan pau juga. btw,nampak macam sempoi la background akak, hehe =D .

    ReplyDelete
  3. ahahaha , dulu selalu gak main pou tp ckg nih CP dah buang dah game tuh :)

    ReplyDelete
  4. Tak pernah main, tapi mcm menarik haha :)

    ReplyDelete
  5. semalam tengok gambar background Pou kak mia kat instagram.. jealous lah.. hehe.. mesti level dah tinggi ni kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe aisya.. dah lama main ni. cuma bila stres hari tu, sakan terus main game ni...

      Delete
  6. background kak mia ceria
    cantik
    kaler aiskrim, soft gitu
    wah yumida x pnh lg main pou ni kak
    ketinggalan zaman sungguh..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yumida.. jomlah main.. bela pou dalam handphone...

      Delete
  7. wah..hehe saya kumpul duit banyak2 dah berpuluh ribu.tapi tak tau nk guna utk apa :D

    ReplyDelete
  8. ohhh...demam nak kumpul duit banyak-banyak....

    ReplyDelete
  9. Kita lama2 bosan pulak nk main. Asyik kena bg makan je. Hehehhee

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.