Cornetto Ice Cream

Tuesday, October 22, 2013

Cornetto Ice Cream

Inilah ubat penenang yang terbaik ketika kerja. Cornetto Ice Cream... Hari ini Mia ada kerja untuk menyiapkan satu kertas cadangan untuk lantikan secara rundingan terus satu syarikat untuk projek laman web. Kiranya nak mengaranglah ni. Bahan-bahan maklumat telah ada di depan mata. Operasi pagi tadi, mencari dan mengumpul bahan. Sekarang ini tengah nak ambil mood. Apa kata makan ice cream dulu..




Petang ni dah boleh mengarang... harap esok dapat siap sepenuhnya jika dapat fokus tanpa gangguan. Maksudnya.. kalau tiba-tiba ada staf minta tolong tengok internet problem, pc rosak, printer tak leh print , orang telefon ke... maka terpaksalah minta pelajar praktikal tolong tengokkan...

Kadang orang cuma tahu itu sahaja kerja ICT padahal lebih daripada itu... banyak kerja di sebalik tabir...

cuba happy kan diri... 

posted from Bloggeroid

45 comments:

  1. wah..best makan ice cream time cuaca panas mcam ni..

    ReplyDelete
  2. hehe..kalau husna plak mesti kena makan coklat..=)

    ReplyDelete
  3. sama la kak! tapi sally tgh mkn vanilla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... boleh sama timing makan ice cream plak.... hihihi ada chemistry ni...

      Delete
  4. Sedapnya ice cream! Smoga selesai tugasan dengan berjaya ok! Gud luck!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yus... tadi pun baru karang 2 page.. huhuhh

      Delete
  5. kalau saya lebih suka coklat...tenang je rasa...mia tak suka ke coklat?

    ReplyDelete
  6. sedapnya makan aiskrim :)..lagi2 cuaca panas

    ReplyDelete
  7. sy lebih suka mengunyah time keje.
    kak mia ni buat sy dh mengidam nk makan cornetto.
    balik keje mmg kene cari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh shark... kalau mengidam terus beli tau... kalau tak.. nanti masuk mimpi...

      Delete
  8. ni kira macam terapi la ye kak mia :) ok jugakan..sedang menikmati keenakkan aiskrim tu manataukan idea mencurah-curah datang..alhamdulillah.. ^_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... terapi stres... tapi idea macam tak mencurah pula tadi petang. mungkin esok pagi kot....

      Delete
  9. kerja ICT memang mencabar, tapi akak suka kalau kat opis sini akak ler menjadi mangsa kalau apa-apa yg melibatkan computer @ internet problem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kak sukma... kadang benda remeh temeh pun nak minta kita tengokkan huhuh...

      Delete
  10. sedap nih pekena time2 tgh hari gini kan.. hehe

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. kalau vanila... mia kurang minat skit... huhuhu

      Delete
  12. makan cornetto ni mesti dahaga lepas tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... bilas tekak dengan air masak lepas tu...

      Delete
  13. Yummy....senior rietta yg bedua tu pown...sbuk nak makan ice cream...dr semalam asik sebut mgnum....jwpnye esok kna cr lah...hehehe...

    ReplyDelete
  14. aiskrim coklat sy kurang sikit.. manis.. selalu sy cari vanilla je.. hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.