Entri Khas Dari Blogger Ainim

Friday, October 11, 2013

Entri Khas Dari Blogger Ainim

Terharu sungguh Mia bila Ainim buat entri khas, Bingkisan Khas Buat Kak Mia Liana di SINI.




Terima kasih ya Ainim. Sudi bagi peransang pada Mia. Syukur... Mia dah kembali ceria sedikit malam ini.

touching sangat-sangat ini...

posted from Bloggeroid

30 comments:

  1. mybe sbb kami semua tak pernah tengok kak mia down teruk sangat...harap secebis bingkisan itu dapat mengangkat kembali semangat kak mia tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... apa2 pun thanks ya ida... sudi support kak mia..

      Delete
  2. semoga semuanya baik2 saje buat kak mia.. :)

    ReplyDelete
  3. As salam Kak Mia..Alhamdulillah..

    Saya faham apa yang akak rasakan tu sebab kejadian yang hampir sama pernah jadi pada unit saya bekerja kak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam ya ainim.... terima kasih banyak2 tau.. sudi buat entri khas ini...

      Delete
  4. baik dan bertimbang rasa.. semua sayangkan kak mia, jgn risau semua support kak mia.. be strong k =)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. haah nad... entri simple tapi amat bermakna buat kak mia..

      Delete
  6. so sweet.....setiap pada kita mungkin pernah alami situasi sedemikian, macam akak memang dah puas bersabar.......erm....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak sukma... tengah mohon kerja lain ni.... huhuhu

      Delete
  7. Terharu kan bila ada yang mengambil berat..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.