Kuala Lumpur Hujan

Friday, October 18, 2013

Kuala Lumpur Hujan

Hujan yang turun membawa rahmat hari Jumaat yang penuh dengan keberkatan. Cuaca dingin malam ini di Kuala Lumpur.




Melayan movie Kungfu Hustler di kaca tv. Dah banyak kali tengok. Sweet je movie ni...

kota metropolitan yang tidak pernah sunyi.

posted from Bloggeroid

20 comments:

  1. mesti sejuk KL skrg ni...slalu panas je..

    ReplyDelete
  2. hehe sama2..hujan+ layan movie kungfu hustle :D

    ReplyDelete
  3. Sini pun hujan kak mia.. Nyaman jer rasa.. Alhamdulillah.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  4. kl mmg tak tentu
    skrg ptg je hujan
    blk keje basah kuyup :(

    ReplyDelete
  5. n.n allah akhbar nikmatnya tu btw wish your luck btw salam singgah sini mintak awak komen sikit baju baru blog paan ni http://ifharzcho.blogspot.com/2013/10/new-design.html

    ReplyDelete
  6. Wow..KL dah kak...harap hari nie tak hujan...hehehe

    ReplyDelete
  7. pagi ni pun masih hujan...tapi alhamdulillah dah berenti...matahari dah senyum pun :)

    ReplyDelete
  8. Salam Jumaat Kak Mia. Di Batang Kali, tak hujan.

    ReplyDelete
  9. tempat saya minggu lepas asyik hujan, skrg ni dah cuaca dah panas balik..

    ReplyDelete
  10. Hujan yang lebat....Risau jugak masa balik tadi

    ReplyDelete
  11. Semalam Kelantan pun hujan lama juga..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.