Makan Tengahari Di Sedap Corner

Wednesday, October 9, 2013

Makan Tengahari Di Sedap Corner

Wahhhh... betul-betul sedap. Makan di Sedap Corner. Kami pergi bertiga Mia dengan Wana dan Kila. Tukar selera maaf beef kuey teow dan nasi goreng kampung. Diserikan pula dengan air ice lemon tea dan ABC. Terbaik...






Alhamdulillah... kenyang...

makan apa tengahari tadi?

posted from Bloggeroid

40 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia. sheila makan asam pedas ikan patin. hee bekal dari rumah :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya makanan. dah nama pun sedap corner kan hehehe

    ReplyDelete
  3. Wah sedapnya.Selamat Menjamu Selera Kak Mia ^^

    ReplyDelete
  4. sedapnya....hari nie ramai post makanan...pos kat sy kak mia...hehehe..tghari tadi makan bubur jerk..sedap...dah lama tak makan..

    ReplyDelete
  5. cik nor mkn nasi goreng biasa jer kak mia..:)

    ReplyDelete
  6. berselera tengok menu tu dapat-dapat ABC tu memang maveles.....

    ReplyDelete
  7. Nad makan roti canai je sbb class pack uhuhu

    ReplyDelete
  8. Kena lah dengan nama nya erk..haruslah SEDAP :)

    ReplyDelete
  9. ABC tu yang buat saya tak tahan kak mia..aduhai..sangat-sangat mencabar kesabaran.. kak mia berjaya buat saya langgar pantang nih *-^ hehehehehe..

    ReplyDelete
  10. Lama tak datang sini....'
    Makan meehoon goreng je Mia....dari pagi membawa ke tengahari hehe

    ReplyDelete
  11. yummy...
    tengah hari tadi makan mi segera je.. :p

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...selamat menjamu selera...;)

    ReplyDelete
  13. sedap nya tengok makanan dia..tiba-tiba rasa lapar..hehehe

    ReplyDelete
  14. pling xtahan...tgk air tu...mcm eskem pown ado...

    ReplyDelete
  15. Wah kita Maggi rebus ala Italy diserikan dengan nescafe ice capucino....huhuhu

    ReplyDelete
  16. terbaik la makanan dan air tu =) xleh tgok lama2..terliur pula rasa

    ReplyDelete
  17. Emmm >_< Lapa blik tgk mknn tu kak mia .. hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.