Sepetang Di Arena Food Court

Saturday, October 5, 2013

Sepetang Di Arena Food Court

Kalau jalan ke Aeon Jusco Bukit Indah, mesti akan singgah Arena Food Court untuk beristirehat. Penat tu jalan kaki satu shopping complex ni...

Mia dan Suami Mia akan duduk makan roti-roti yang dibeli dari kedai La Boheme sambil perhatikan Sofea main di tempat permainan kanak-kanak.










Kami suka makan roti pizza dan cheese stick. Sofea paling suka minum air pink guava.

Hari ini hari Sabtu, hari tanpa plastik. Terlupa pula. Terpaksa beli beg plastik, satu harganya 20 sen.


jalan-jalan time...
posted from Bloggeroid

36 comments:

  1. hehe best santai2 bersama family d ujung minggu ;)

    ReplyDelete
  2. yup hari tanpa plastik kak mia..satu 20 sen..kihkihkih..santai sabtu ni..

    ReplyDelete
  3. selalu simpan dalam kereta kak beg2 kitar semula tu...saya amalkan macam tu sebab saya pun selalu lupa je nak bawak beg tu setiap sabtu

    ReplyDelete
  4. wahhhh....shaila pun selalu terluoa hari tanpa plastik,...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.... kak mia ni pun asyik tak teringat je.... huhuhu

      Delete
  5. santai bersama keluarga sendiri mmg best :D

    ReplyDelete
  6. Bestnya jln2..pling best part beli brg2 umh..semua sya angkut,.tp xleh pg ari sabtu..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best... adrianna. hujung minggu aje la yang baru ada masa untuk famili...

      Delete
  7. kat tempat sy, hari2 adalah hari tanpa plastik. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kempen hari tanpa plastik majlis bandaraya jadi mmg hari2 takde plastik lah, dah lama jugak kempen tu.. lebih 2 tahun dah rasanya.. :)

      Delete
  8. memang tahu kalau Sabtu hari tanpa plastik so beg kita semula dah ready kat dalam kereta....

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...yer la mmg seronok jenjalan ke Aeon Bukit Indah ni luas dan lapang bila bawa anak2 jenjalan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... lenguh kaki berjalan ni... besar sangat ..

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.