Sesi Membalas Komen Di Entri Blog

Saturday, October 12, 2013

Sesi Membalas Komen Di Entri Blog

Hari ini barulah ada mood nak balas komen di entri-entri blog ini. Balas semua rasanya macam tidak terlarat. Bergantung kepada keadaan juga. Mana yang termampu. Mia suka interaksi dengan cara yang macam ini. Blog akan terasa lebih bernyawa dan hidup.

Maafkan Mia jika anda tidak selesa dengan entri-entri Mia sehari dua yang lepas. Mesti rindukan Mia yang dulu, kan?

Tak perlu risau, mood Mia dah kembali seperti biasa dan nak teruskan membalas komen ni....



peace... (^_^)

47 comments:

  1. Amboi.. jenuh jgak tu nk bls.. ekekeke.. pengomen mia berpuluh-puluh jugak kan!.. Selamat balas membalas yer mia! >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk... heheheh takpe yus... buat pelan2 je ni..

      Delete
  2. kita mesti saling faham memahami antara satu sama lain...

    ReplyDelete
  3. mesti lenguh, sbb akk ade byk komen :)_Lia pun sme, suke balas komen yg ade,, cume komen kat blog lia xde la banyak mne :)

    ReplyDelete
  4. semangat kak mia...we're all here for u...keep strong...

    ReplyDelete
  5. Sy pun suka membalas komen tapi kadang2 ada gak yang tak terbalas hehe..

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya qurban untuk kak mia sekeluarga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ann... kak mia pun begitu juga ya..

      Delete
  7. semoga kak mia terus bertenang dan tabah.. aiza selalu tak balas komen..

    ReplyDelete
  8. Jangan paksa diri kak.. relax, kit kat kan ada. :)

    ReplyDelete
  9. saya pun dah masuk mood nak balik kampung ni..hu3

    ReplyDelete
  10. hope semuanya ok MIA....santai ke hari nie.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... getting better now... santai kat rumah je...

      Delete
  11. slmat hari raya korban yer kak mia, hehehe kak mia, kak mia tau tak u are the first blogger yg kasi comment kat blog saya, saya sesgt la hepi taw, hidup ada pasang surutnyer kejap hepi, kejap down, tapi oleh sebab roda itu berputar, tak selamanya kite akan hepi and down, kekadang kite xboleh nak luahkan masalah ngan kata2, so kte luahkan ngan jari jemari then ble org lain baca n faham, sudah tentu ramai akan support kte, jadi sempena raya korban nie, kak mia jgnlah tension2 ok!!! cayok2 aja2 fighting....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia komen je... hihi... blogger baru kan...

      selamat hari raya haji juga.... thanks...

      Delete
  12. Kak mia..slmt mnymbut aidiladha dan brhujung minggu..semoga kak miaceria selalu :)

    ReplyDelete
  13. kalaw dah tak terbalas takpe, janji jangan terputus entry :D

    ReplyDelete
  14. Selamat membalas komen ... Kalau penat relax jap ...

    ReplyDelete
  15. saya dah baca 2 entry mia yang dalam kekecewaan tu,tapi tenet saya slow tu yang tak komen,saya harap semuanya baik-baik ye mia...

    ReplyDelete
  16. Selamat membalas komen ... Kalau penat relax jap ...

    ReplyDelete
  17. famousnya kak mia. heeeee :D

    please follow http://szafky.blogspot.com/ untuk dapatkan shawl labuh dengan harga yang berpatutan. Terima Kasih :D

    ReplyDelete
  18. Seronok kan dapat berinteraksi macam tu..

    ReplyDelete
  19. sy pulak sesi mengomen entri2 kak mia.. mood blogwalking ke laut berapa hari.. byk entri nak catch up ni.. hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.