Tolong Aminkan Doa Ini

Thursday, October 10, 2013

Tolong Aminkan Doa Ini



First time rasanya, Mia nak minta tolong semua pengunjung blog ini... tolong aminkan doa Mia ya.. Terlalu berat sangat dugaan hari ini.

terima kasih kerana sudi memahami...

posted from Bloggeroid

67 comments:

  1. ameeen..bersabar lah Mia sesungguhnya org2 yg sabar itu adalah org2 yg menang! be strong!

    ReplyDelete
  2. Aamiin :) walaupun fae x tau apa prob kak mia but i hope everything turns out okay in the end.

    ReplyDelete
  3. Amin..
    Mcm berat sgt dugaan akak ni.
    Shark harap kak mia tetap tabah.
    keep going:-)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Amin ya rabbil alamin. Semoga apa yang mia mohon dikabul Allah S.W.T.

      Delete
  5. Amiin...Semoga dipermudahkan dan mendapat petunjuk dari Allah swt.

    ReplyDelete
  6. Napa Mia?.
    Doa insan2 teraniaya, pastinya tidak tertolak... itu janji Allah.

    Ameen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalah di tempat kerja... thanks ya miss mirror...

      Delete
  7. Amin..Amin....Amin. Semoga yang menganiaya mia mendapat balasan 10x . Amin

    ReplyDelete
  8. iman xtau apa yg terjadi.siapa yg dipihak betul dan slh tapi andai slh seorg yg menganiayai itu maka harap sedar. kdg2 kita kena berterima kasih pada DIA yg menurunkan serta mempertemukan kita dgn org2 sedemikian, sebab DIA mahu mengukur kesabaran kita dlm menghdpi ujiannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu... kadang tak tahan juga... thanks ya iman..

      Delete
  9. amin...
    w/pun sy xtau ape storynye...tp sy arap kak mia tabah hadapi sumer dugaan ye..

    ReplyDelete
  10. Amin..
    Apa pun permasalahannya, berat mana sekalipun dugaannya, ingat Allah sentiasa dengan kita.. Semoga sis sentiasa di bawah naungan kasih sayang dan rahmatNYA.. Amin..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  11. Amin....insya Allah setiap kesulitan yang dihadapi ada jalan penyelesaiannya :)

    ReplyDelete
  12. Amin, akak. insyaAllah, semuanya akan baik-baik nanti. :)

    ReplyDelete
  13. amiin... moga dipermudhkn urusan kak mia...

    ReplyDelete
  14. amin..in sha Allah..setiap kesulitan akan ada kemudahan..^Al- Insyirah

    ReplyDelete
  15. Amin... Insyaallah Kak Mia, semua akan OK..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.