URL Blog Tertinggal?

Tuesday, October 8, 2013

URL Blog Tertinggal?

Opppsss... macam manalah Mia boleh tidak perasan boleh tertinggal URL blog ini http://kakikerja.blogspot.com semasa senaraikan peserta pengunjung bertuah dalam entri SINI. Serius memang tidak nampak walaupun dah semak berulang kali. Sebelum ini, belum pun pernah tertinggal mana-mana link blog dalam segmen Mia......




Alahai.. tentu Fizi merajuk dengan Mia. Minta maaf ya. Mia dapat tahu pun apabila Fizi tinggalkan komen dalam entri SINI. Kemudian, Mia semak barulah nampak link blog Fizi. Memang ada. Mata Mia yang kabur ke... atau Mia dikaburkan... huhuhu tak tahu la...

Bagi tidak menghampakan Fizi yang ketika ini sedang merajuk dengan Mia, Mia berikan cenderahati ini pada Fizi. Kiranya Fizi menang tanpa bertandinglah gitu. Nanti berikan butiran yang diperlukan di fanpage Mia ya..

pegang pada janji...

posted from Bloggeroid

33 comments:

  1. terlepas pandang nama nie....so sorry ler yea...huhu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...rezki Fizi kuat :)

    ReplyDelete
  3. xpe kak mia. fizi faham tu . kan ada hadiah da hehe

    ReplyDelete
  4. Dah takdir, rezqi tetap berpihak pada Fizi. Tahniah Fizi kerana menang tanpa bertanding :)

    ReplyDelete
  5. Biasa la tu kadang2 terlepas pandang kan kak.

    ReplyDelete
  6. kesilapan teknikel.. manusia mana boleh lari dari buat silap...

    ReplyDelete
  7. Tertinggal ... Tak perasan ... Terlepas pandang ... Biasa lah tu ... Jangan merajuk lame-lame eak Fizi ...

    ReplyDelete
  8. lumrah lah gtu kan... kira untung gak tu sbb dpt cenderahati.. :)

    ReplyDelete
  9. terlepas pandang lah tu.. hehe.. apa2pun tahniah, dapat juga cenderahati dr kak mia..

    ReplyDelete
  10. Katanya pun manusia biasa mia.... tidak sempurna!

    ReplyDelete
  11. Salam kak mia..sorry fizi terjumpa post nie td.. dh 2 tahun baru perasan..haha..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.