image Soft Opening Preview Capri by Fraser Hotel Residences Johor Bahru / Malaysia - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 28 February 2019

# Events # Travelling Matters

Soft Opening Preview Capri by Fraser Hotel Residences Johor Bahru / Malaysia

Wahhh... Mia rasa best sangat bila dapat jemputan istimewa untuk hadiri event Soft Opening Preview Capri by Fraser Hotel Residences Johor Bahru / Malaysia pada hari Jumaat 15 Februari 2019 yang lepas. Teruja sangat Mia dan Sofea nak hadir untuk preview hotel baru ini. Ribuan terima kasih diucapkn kepada pihak pengurusan Capri by Fraser Hotel Residence Johor Bahru / Malaysia yang sudi menjemput Mia ke event ini.

Tak terluah dengan kata-kata... apa kata jom tengok gambar....


Sweet memory di lobi bersama Sofea. Photo taken by Sis Lin.


Kad jemputan.


Selfie beramai-ramai sambil minum pagi sebelum preview oleh General Manager.

Ucapan alu-aluan dan briefing dari General Manager.


Banyak juga informasi yang  Mia dapat dari briefing yang diberikan. Selepas itu, semua para media dibawa melawat ke sekitar hotel.


Free surfing internet di ruang lobi.

Melawat ke bilik-bilik penginapan yang disediakan.


Swimming pool..... pemandangan yang sangat menarik di sini.


Sempat Sofea berehat sekejap di tepi kolam renang kanak-kanak.

Selesai melawat, kami disajikan dengan menu tengahari yang sangat-sangat menarik dan sedap. Jom tengok...






Rambang mata betul nak pilih makanan. Alhamdulillah.. puas hati dan berselera betul makan tengahari di sini. 

Ikan Salmon sangat moist dan sedap... makan dengan nasi goreng dan spaghetti. Sayur tidak dilupa.

Menu ala-ala kampung

Laksa

Desert yang tidak menghampakan.

Sedap tau air ni. Wajib cuba kalau ke sini.

Ole-ole yang kami dapat... sweet sangat. Sofea lah orang yang paling suka dapat ni.


Sebelum pulang, bergambar kenang-kenangan dengan pihak pengurusan Fraser Hotel Residence Johor Bahru / Malaysia dan rakan media yang hadir.


Mia dengan General Manager

Gambar kenangan beramai-ramai.

Dengan Marcom Manager, En Haszlee

Dengan rakan media Iskandarian

Dengan rakan media Visit Johor

Dengan rakan blogger Cina


Dengan rakan blogger Johor... Kim Tan, Ain, Sunah dan Sis Lin

Sampai sekarang asyik terbayang-bayang... betapa bestnya hotel baru ini. Mia ada kongsi entri review penuh hotel ini di SINI dan press release di SINI.


** sweet memory... really adore this hotel! 100% recommended by Mia....


4 comments:

  1. wah.. nampak sedap semua makanan tu

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  2. Kannnn Mia, tang bilik tu memang best sokmo..
    Sesekali nanti boleh menginap di sini..kita share-share heheheh

    ReplyDelete
  3. ehh cantik pulak gambar dari kamera Capri beramai2 tu..

    ReplyDelete