image Beli Air Zam-Zam Di Plaza Angsana - Mia Liana

Wednesday, 12 September 2012

# Review # Work Matters

Beli Air Zam-Zam Di Plaza Angsana





Tempohari tercari-cari kat mana nak dapatkan air zam-zam. Rupanya ada juga dijual di kedai buku Badan Cemerlang dalam Plaza Angsana. Punyalah dekat dengan pejabat Mia. Pergi dengan Kak Aida dan Dayah.

Bagus minum air zam-zam ini. Banyak khasiat dan boleh menyembuhkan pelbagai penyakit dalaman.

Harganya RM 14.20. Kami beli 4 botol, semuanya RM 51.10 selepas ditolak harga diskaun ahli. Agak mahal sedikit. Tidak mengapalah. Janji ada.

p/s : kena rajin minum air ini selalu baru nampak kesannya....
Published with Blogger-droid v2.0.6

44 comments:

  1. sedap ae nih kan


    berblogwalking, follow and mengomen2

    ReplyDelete
  2. kalau suami saya beli ngan kwn dia,isteri kawan dia pramugari yg g mekah,tu la dpt bekalan air zam zam n kurma mekah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh bestnya.... senang lah nak dapatkan air ni...

      Delete
  3. air zam zam ni banyak kegunaannya kan..
    kalau yang x Islam minum air ni, berkesan tak ow?

    ReplyDelete
  4. miza pun selalu jugak beli air zam-zam.
    kat kedah sebotol rm12.

    ReplyDelete
  5. Buat simpanan di rumah pun bagus kan. Kakak simpan sebab kalau anak demam kakak bagi minum dan jelum guna air zam-zam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak zakie... hari itu yang masa sofea tidak sihat, mia minumkan air zam-zam juga. dapat dari pakcik suami mia...

      Delete
  6. Mahal jugak eyh air zam-zam kat sini. Tapi kalau difikirkan khasiatnya, memang berbaloi la kan.

    ReplyDelete
  7. air zam zam air yg mujarab tentula mahal

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..kan best kalau ada kolam air zam-zam kat sini... huhuu

      Delete
  8. Sekarang ni air zam-zam senang nak dapat... kalau dulu....kena gi Mekah baru boleh minum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib ada yang nak berniaga kat sini. kalau dulu memang harapkan saudara mara yang balik dari mekah la...

      Delete
  9. Replies
    1. haah chinta... kalau botol besar lagilah mahal...huhuh

      Delete
  10. bagus perkongsian anda! terbaek
    btw, just in case nak follow blog ni http://blogzorroxx.blogspot.com follow la.tq ^^

    ReplyDelete
  11. mahal xpe asalkn ade kesan baik dia xde msalah semua tu kan kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah shida... lagipun air ini beralkali, memang bagus untuk kesihatan...

      Delete
  12. bagus tuk kesihatan ek,,tp sy tak bape suka sbb payau,,,huhu,,tp yg ni tak taulah asa camna kan,,neway jenjaln sini pastu trus follow,,;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh diminum airnya, takde lah payau sangat. terima kasih ya miss ina sudi follow mia balik...

      Delete
  13. xkisah mahal...yg pntg keberkesanannya kan kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya... betul tu eca... benda bagus, kat ceruk mana pun orang boleh cari.

      Delete
  14. mahal..tapi nak berbaloi insyallah..

    kak..follow sini ye..

    www.kisahsigemok.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...

      terima kasih ya asyraf, kak mia dah follow balik..

      Delete
  15. Oklah tu harganya.. kalau kat tempat saya kat gedung harian kota tinggi ada jual.. tapi lum pernah beli lagi.. hehe

    ReplyDelete
  16. air zam zam kn byk khasiat.. no wonder la mahal.. ^_^

    kak mia, jmput join GA blogshop sy.. hehehehehe... XD

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. haah sally... jauh tu kalau nak pi amik sendiri.... huhuuh

      Delete
  18. mahal..tapi nak berbaloi tak mengapa mia...asal sihat...

    ReplyDelete