image Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur - Review - Mia Liana

Tuesday, 18 December 2012

# Family Matters # Review

Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur - Review

Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur - Review

Ingat tak tempohari Mia ada cerita dalam entri ini, Sunway Putra Hotel - Penginapan Untuk Konvokesyen KE 13 OUM. Alhamdulillah, urusan check-in pada 14 Disember 2012 dibuat dalam 1.30 petang. Memandangkan Mia dah bayar dulu, jadi senanglah. Ramai juga yang datang menginap ke Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur ni.



Ruang bilik Deluxe yang luas, sesuai untuk kami sekeluarga.



Bilik air yang selesa...



Sofea pula sibuk nak tengok LRT dari tingkap bilik hotel ini..



Yang penting kena ada ni, seterika. Sebab senang nak gosok pakaian konvokesyen.


Mia check out sebelum 6.00 petang pada hari esoknya, 15 Disember 2012, supaya tidak kelam-kabut dan agar keluarga dapat berehat sebentar sebelum pulang ke Johor Bahru.



p/s : dekat sangat dengan PWTC...  sesuai untuk penginapan semasa majlis konvokesyen OUM..

42 comments:

  1. hee...tahniah..sempat jugak tu MIA promote hotel ni ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kak mai... satu set ni. esok2 senang nak tengok kenangan ni..

      Delete
  2. Replies
    1. hmm.. yang penting dekat. memang nak jalan kaki. takdelah pagi2 terkocoh-kacah cari parking hehehe..

      Delete
  3. owh.. oum konvo di PWTC ya... hehe.. tahniah sekali lagi tuk kak mia.. =)

    ReplyDelete
  4. tahniah ye. saya dan husb pernah buat performance kat sunway putra hotel ni :)

    ReplyDelete
  5. As-Salam. tak pernah lagi nginap kat hotel ni .. hotel baru ehh? Selalunya hotel baru memang tip top, minggu lepas duk hotel kat Lumut .. ikut rating 4 stars tapi .... hmmm ... rating lama, skang ni teruk sangat .. tandas pun sepah dengan najis .. aiyakkk ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam HH.. ni hotel lama juga. nasib ok. sebelum ni namanya hotel the legend.

      Delete
  6. Tahniah Kak Mia...
    Cantik hotel nie bah...

    ReplyDelete
  7. Sunway Putra Hotel ini bersebelahan dengan PWTC cuma beberapa minit sahaja berjalan kaki untuk ke PWTC. Lepas tu boleh shopping kat The Mall tingkat bawah hotel Sunway Putra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... sempat beli mainan kat the mall untuk sofea lagi....

      Delete
  8. Wah, sempat lagi review hotel. Memang mudah kalau menginap di hotel ni. Tak perlu bersesak-sesak di jalan masa nak ke PWTC.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak salmi.. review biasa2 je ni. buat kenangan...

      Delete
  9. sally pun stay kat hotel ni...okay la jugak... =)

    ReplyDelete
  10. Cantik suasananya :) Belum pernah kesini lagi.

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...memang selesa la hotel ni...;)

    ReplyDelete