Blog Archive Hierarchy

Wednesday, October 23, 2013

Blog Archive Hierarchy

Bulan lepas Mia ada ubah setting widget Blog Archive kepada Dropdown Menu. Ada dikisahkan dalam entri SINI. Ternyata dalam tempoh sebulan percubaan, ramai pengunjung yang tidak selesa dengan setting tersebut dan akhirnya Mia tukar semula setting kepada hierarchy bagi memudahkan pengunjung untuk membelek entri-entri lama blog ini. Supaya ianya tidak terlalu panjang ke bawah, Mia masukkan ke dalam scroll bar supaya nampak lebih kemas.



Mungkin berat blog akan bertambah sedikit tetapi tidak mengapalah... asalkan dapat memudahkan pengunjung blog ini. Terima kasih di atas cadangan dan komen yang telah diberikan. Nampaknya akan kekal terus dengan blog archive jenis hierarchy.

utamakan pengunjung...

24 comments:

  1. rasanya lebih senang kot kak orang nak mencari sesuatu entry dalam blog nie...morning kak mia..

    ReplyDelete
  2. lebih mudah nak usha cerita-cerita yang lepas kak mia.. :) hehe..

    ReplyDelete
  3. sy pun lebih suka kpd herarcy... lebih mesra pengguna rasanya...

    ReplyDelete
  4. aiza suka yang jenis hierarchy tu.. nak cara entri lama pun senang..

    ReplyDelete
  5. ada juga kelebihan buat mcm ni kna..senang pembaca nak tgok entri yg lama2

    ReplyDelete
  6. tak brapa minat dgn dropdown.. in case nak cepat bukan pembaca je yg susah, penulis tu sendiri pon rasa rimas..huhu..

    ReplyDelete
  7. saya guna dropdown. sebab saya pikir kalau ada yang nak cari apa-apa kat blog saya bolehla guna tab search kat atas blog. apepun, janji bahagia. Tak gitu Kak Mia.

    ReplyDelete
  8. yana pon guna yg hierarchy .. senang nk cari ^^

    ReplyDelete
  9. pernah cuba jugak kat blog tapi tak sesuai, archieve yang ini sesuai....

    ReplyDelete
  10. terima kasih kak mia! hehe

    perasan jgak dah berubah.. :D

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.