Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #5

Thursday, October 31, 2013

Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #5


Akhirnya sampai juga ke tarikh 31 Oktober 2013... Alhamdulillah, Mia telah pun selesai follow dan blogwalking kesemua 77 blog peserta. Terima kasih kerana sudi menjayakan segmen ini. Pemilihan pemenang telah dibuat melalui random.org. Sila rujuk entri SINI untuk senarai peserta.

Seperti yang dijanjikan pemenang bagi segmen ini dan sekaligus bakal menjadi penyeri bloglist Mialiana.com untuk bulan November dan Disember ialah
















Tahniah kepada semua pemenang di atas. Diharap anda semua akan dapat masukkan blog Mia ke dalam bloglist masing-masing mulai esok, 1 November 2013. Sekiranya didapati selepas 5hb, blog Mia masih belum dimasukkan lagi, bermakna anda tidak setuju dan Mia akan keluarkan blog anda daripada bloglist Mia. Harap maklum.

segmen berkala yang nampaknya akan diteruskan lagi untuk tahun 2014.. (^_^)

78 comments:

  1. tak tersenarai jgk..hukhuk..tahniah semua pemenang..

    ReplyDelete
  2. salam kak mia.

    alhamdulillah saya terpilih.

    74. http://jmbelog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html.

    blog kak mia tersenarai di blog adik satu lagi http://jm-list.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. lucky number 47 :) sukanya boleh menang segmen kak mia ni. ros macam tak percaya je.

    ReplyDelete
  4. tahniah semua pemenang..tak da rezki kita la :)..kita tetap support kak mia

    ReplyDelete
  5. tahniah buat semua pemenang :)
    25 tak ada rezeki.. takpe, boleh cuba lagi nanti :)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...kak mia,

    mselim3 menang... alhamdulilah... terpilih.
    mselim3 dah masukkan link kak mia dalam bloglist mselim3.

    Terima kasih bebanyak kak mia sudi anjur segmen nie.....

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. takpe.. lain kali boleh cuba lagi ya nor..

      Delete
  8. eehhhh baru perasan no 26 akak punya terpilih....maklum ler rabun sikit pagi-pagi nie....tq MIA...dulu...kini ....dan...selamanya.......hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh tahniah ya... wahhh siap ada slogan gitu..

      Delete
  9. Tahniah kepada mereka yang bertuah... :)

    ReplyDelete
  10. no.10... x sangka terpilih.... dah masukkan blog Mia ke dalam bloglist... time kasih...

    ReplyDelete
  11. tahniah semua ... walaupon tak menang. tp blog k.mia sentiasa ada dlm bloglist yana ^^

    ReplyDelete
  12. Tak terpilih pulak.. tahniah pada pemenang..! :)

    ReplyDelete
  13. kali kedua menang segmen kak mia ni...wah2..kita ada chemistry la! hahaha...akak ada dlm list "SEDA Buddies" dlm blog sally ^_^

    ReplyDelete
  14. sipi2 je,,hehehe...tahniah pada semua pemenang

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah, mama terpilih, terima kasih kak Mia..

    ReplyDelete
  16. tahniah semua yg terpilih.....tak terpilih kali nie......

    ReplyDelete
  17. uhuk3x... tak menang..! :(
    Tahniah kepada yang terpilih kay..! :D

    ReplyDelete
  18. Yes menang. No. 50.. alhamdullilah.. rezeki.. Aisyah dah masukkan blog kak mia kat bloglist Aisyah ;).. dont worry kay! huhu

    Tahniah juga kpd lain yg mng tu >_<

    ReplyDelete
  19. takde rezeki aiza.. tahniah kepada semua pemenang.. :D

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. huhuh takpe.. lain kali bakal mengena tu nanti..

      Delete
  21. Tahniah kepada semua pemenang yg bertuah..

    ReplyDelete
  22. hehehe xmenang ler xpe lah jgn kak mia buang kite dah yer hehehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.