Rekod Jangan Tak Rekod

Sunday, October 20, 2013

Rekod Jangan Tak Rekod

Sekarang ni kalau Mia ke mana-mana seminar, bengkel atau kursus dah jadi kebiasaan untuk rekod suara penceramah. Kalau ada perbincangan dalam kumpulan pun rekod juga.

Smartphone Mia yang sebelum ini, Lenovo S920 tetap tidak dilupakan. Mia gunakan untuk rekod suara walaupun boleh catit dalam Samsung Galaxy Note 3 ini. Tak semua perlu dicatit, cuma yang penting sahaja.




Senang untuk rujukan di kemudian hari.... Agak-agak kalau dah nak penuh, Mia akan transfer ke dalam komputer.

apalagi... rekod jangan tak rekod....

posted from Bloggeroid

17 comments:

  1. sekarang dah macam-macam kemudahan teknologi kan..Zaman akak dulu takde semua ni. Berpeluh mencatat apa Lecturer cakap

    ReplyDelete
  2. mcm2 teknologi skrng ne, memudahkan urusan...

    ReplyDelete
  3. Btul tu....tpi ada juga pnceramah xbnarkan utk kita rekod...

    ReplyDelete
  4. Kalau buat rakaman video sekali lagi best kan...hehe

    ReplyDelete
  5. Gunakan semaksima mungkin telefon pintar anda. Tahniah!!!

    ReplyDelete
  6. Senang betul bdk2 sekarang nota pun bersepah dlm internet..

    ReplyDelete
  7. skrg zaman dah canggih dan senang...manfaatkannya kan kak

    ReplyDelete
  8. Memang senangkan dgn teknologi yg semakin canggih sekarang ni

    ReplyDelete
  9. sekarang semua dah senang.. tinggal kita je antara nak atau tak.. huhu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.