Resit Jamuan Di Secret Recipe

Thursday, October 24, 2013

Resit Jamuan Di Secret Recipe

Wah... tengahari tadi Unit ICT ada buat jamuan untuk pelajar praktikal di Secret Recipe, Plaza Angsana, Johor Bahru.




Jumlah kos jamuan dalam resit ini ialah RM 242.55. Jamuan makan yang simple tetapi mengenyangkan. Nak tahu apa yang kami makan? Akan update dalam blog nanti...

nak juga buat entri ala-ala teaser ni...

posted from Bloggeroid

26 comments:

  1. ma favo secret recipe durian durian cake, blackpaper chicken & copucino blended,, nyummy nyummy,,

    ReplyDelete
  2. Kalau p SR..pasti order Laksa Singapore..sedapnya

    ReplyDelete
  3. wow...harga tu mmg berbaloi kalau kat secret recipi kak

    ReplyDelete
  4. dekat secret recipe memang harganya macam ni.tapi puas hati

    ReplyDelete
  5. mmg puas hati. tapi selalu makan untuk petronas dapat 40% any time

    ReplyDelete
  6. sedap! nak makan choc indulgence dia. Forever feveret <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang favourite kak mia... chocolate indulgence tu...

      Delete
  7. tempat hang out paling best bila nak berbual dengan kawan-kawan. makanan pun sedap esp cakes. yummy

    ReplyDelete
  8. Sy suka makan tom yam kung.. best.. pedas ..suami lak suka nasi goreng thai.. hannah kek coklat indulgence

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... tu pun sedap juga. tapi mia paling suka spaghetti... hehehe..

      Delete
  9. dah lama bos x bawak makan kat secret recipe huhu

    ReplyDelete
  10. ni yg teringin nak lepak secret recipe ni. hehe

    ReplyDelete
  11. Bayangkan kalau makan dua tiga orang, jumlah tu.. Hohohoho..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.