Tengok Spongebob Squarepants

Sunday, October 27, 2013

Tengok Spongebob Squarepants

Bangun pagi terus menghadap kartun. Makan karipap sekejap terus tengok kartun lagi. Dah tu semua kena tengok kartun juga.






Ni tengah tengok kartun Spongebob Squarepants kat TV3. Memang favourite dia.

pagi ahad... kartun time....

posted from Bloggeroid

36 comments:

  1. aiza pun tengok juga kadang-kadang tu.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Tak sabar tunggu entry ephyra hehe...

    ReplyDelete
  3. hehehe..sofea cari mood standby esok nak ke taska la kak mia.. :)

    ReplyDelete
  4. Anak dara kecik saya, masa age tadika dulu, semua dialog Spongebob (Bahasa) dia boleh hafal. Siap boleh cerita balik dgn gaya sora Spongebob. Sekarang dia dah besar skit, tak layan dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo.. tu la. Entah dah besar skit nanti.. tak tahu la sofea suka kartun yang mana...

      Delete
  5. jgn kata budak2 kak mia, boyfriend sy pun minat tgk spongebob smpai skrg.. smpai skrg tak boleh lupa kes dia terlupa nk g kelas gara2 terleka tgk spongebob.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi.... boleh gitu sekali ekkk.. peminat setia tu..

      Delete
  6. ank2 buah shida lebih suka finn and jack lg satu citer oggy and the cockcroach tu..hehee..skali shida layan hahaa..

    ReplyDelete
  7. ank sy tak suka layan kartun, drama org dewasa gak dia nk tgk.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu tandanya dah berfikiran dewasa nampaknya...

      Delete
  8. favourite saya jugak kak mia..walaupun dah tua..hehehe

    ReplyDelete
  9. takpa, yg penting spongebob tu sesuai utk semua peringkat umur ^^
    btw, kak mia jemput join ; http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/10/happy-giveaway-by-ain-rahman.html :)

    ReplyDelete
  10. budak-budak dan kartun memang takkan terpisah

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.