image Kak Pah K-Poh.. Spy Sana... Spy Sini... Sambil Berkempen - Mia Liana

Friday, 10 June 2011

# DiGi WWWOW Awards

Kak Pah K-Poh.. Spy Sana... Spy Sini... Sambil Berkempen


Salah seorang daripada peserta kempen Mialiana untuk Blogger of the Year Category DiGi WWWOW Awards. Siapa lagi yang asyik spy sana.. spy sini.. tentulah blogger Kak Pah kita yang comel dan cute ini. Merupakan ahli kabinet dapur dan spy tingkap dan pemilik agung http://effa-k-poh.blogspot.com. Blog mana yang ada tingkap, kena jaga-jaga skit. Pasang langsir tebal ke...

Kak Pah banyak membantu dan menyokong Mia dalam berkempen. Susah payah dan suka duka Mia, Kak Pah ada di sisi Mia. Kak Pah banyak membantu Mia terutamanya dalam perancangan kempen ini selain suami Mia.

Percaya ke tak percaya, kalau Mia katakan Kak Pah telah mengajak anak-anak dia mengundi Mia. Sebelum sticker kereta siap, Kak Pah telah pun menampal flyers Mia. Terharu betul dengan sokongan kuat yang diberikan. Tengok ajelah kat shoutbox Kak Pah tu pun ada video Mia. Jangan sampai ngigau pulak mimpikan Mia..

Walaupun Kak Pah jauh di utara sana, hubungan kami tiada masalah. Banyaknya Mia nak cakap tentang Kak Pah sampai tak tahu nak tulis apa di entri ini. Rasa nak nangis pun ada. Kak Pah, terima kasih banyak-banyak ya... Kak Pah, memang best. 

Jom tengok entri tugasan pertama dan kedua Kak Pah ni..

Kepada pengunjung blog ini, undi lah Mia dan LIKE fan page Mia. Sokongan yang diberikan amat Mia hargai.

p/s: Nak tahu tak? Dahsyat Kak Pah ni, ada banyak blog... Jom spy kat entri ni ITU BLOG..AKAK K-POH YG PUNYA...TAU..!!!

15 comments:

  1. terima kasih mia...semua ni ikhlas..hmmm

    ReplyDelete
  2. wah...hebat la..rajin berkempen...hehe


    salam ziarah..saya datang follow sini ya..
    jemput singgah blog saya... :)

    ReplyDelete
  3. haha..ka pah..one of the best kakak blogger of the year hehe..klu msuk bertnding kategori kakal bloger..top 5 tuu ekekeke

    ReplyDelete
  4. dah update yang terbaru dalam post tugasan kedua tu..

    harap sempat lagi.

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...best la blog ni..jom follow sya plk...

    ReplyDelete
  6. mmg selalu tgk kak pah berkempen di blog beliau.. :)

    ReplyDelete
  7. kpah k-poh: acik, lin tampal sticker tu dekat peti sejuk dgn pintu bilik..tapi sebelum tu, ade ke patut nk tampal kat dahi sbb kitaorang takde kete nak tampal sticker..aiyokk

    ReplyDelete
  8. kik..kik..kik..CN ni memang selalu kena dgn lin..heee...

    ReplyDelete
  9. terima kasih di atas semua komen2 yang telah diberikan.. :)

    sememangnya kak pah memang the best!

    ReplyDelete