image Mini Gathering Johor Blogger Di Hutan Bandar - Mia Liana

Wednesday, 8 June 2011

# Community

Mini Gathering Johor Blogger Di Hutan Bandar

Mini Gathering Johor Blogger telah pun diadakan pada malam tadi di hutan bandar, Johor Bahru. Mula pukul 9.00 malam. Mia dan suami balik awal sebelum pukul 11.45 malam tapi mereka lepak lagi sehingga awal pagi. Walaupun tidak ramai yang hadir, gathering ini tetap meriah. Antara blogger yang hadir Taufan, Fahmie, Kiambang Layu dan Yadz (datang jauh dari Muar)

Apa tidaknya bila blogger dah bertemu blogger, macam-macam lah yang dibincangkannya. Mia pula turut sibuk berkempen untuk Blogger of The Year DiGi WWWOW Awards. Semua yang hadir Mia bagi cenderahati car sticker. Terasa macam masuk bertanding pilihanraya pula.

Jom tengok pose istimewa ahli-ahli Johor Blogger yang menarik ini. zassss....










p/s: kalau ramai yang hadir lagi meriah....

23 comments:

  1. hehe chicken chop 5rm :D

    ReplyDelete
  2. teringin nk jumpe bloger2 hot ;)

    ReplyDelete
  3. buat hari lain la..teringin juga nak jumpa..kalau boleh sabtu or ahad ker

    ReplyDelete
  4. muke ku paling hensem dlam ni..wakakakakaka..

    ReplyDelete
  5. haha... tak perlu kot mention dari jauh.. ehehehe... asal muke famie cerahh sangat... topan memang metallic lahh.. ahahaha.. XD

    ReplyDelete
  6. wah, next time blh join the club nie..:)

    declared blogger johorean juga ..
    http://pyejal.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ni yg tak sabar2 nak ajak belalang buat gathering ni...

    ReplyDelete
  8. Wah, happeningnya...:D Terasa kemeriahannya..................:D

    ReplyDelete
  9. waa suka tengok mia rajin sungguh kempen ni

    ReplyDelete
  10. Akak sgt comel la ngn suami akk dalam picx tue. :)

    ReplyDelete
  11. sportingnye husband :)
    sweetlah akk!

    ReplyDelete
  12. alahhh beshnyer gathering nikh...tak tau pon klu tau sure ponyer join....klu adr lagi jempot tau!!!

    ReplyDelete
  13. terima kasih di atas komen yang telah diberikan... memang seronok kalau gathering ni.. lebih2 lagi kalau semuanya sporting2 belaka...

    ReplyDelete
  14. kak mia, camne nak join geng blogger johor ni?

    Selamat berpuasa buat kak mia sekeluarga :)

    ReplyDelete
  15. saya baru jer upload gambar2 masa makan kat hutan bandar nih...nnt MIA singgah la yer kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan di tempat2 menarik kat area JB nih...ok see ya!

    ReplyDelete