image Baju T-Shirt Geng Blogger Crew - Mia Liana

Tuesday, 21 June 2011

# Community

Baju T-Shirt Geng Blogger Crew


Bungkusan T-Shirt Geng Blogger Crew sampai ke tangan Mia pada hari semalam. Sukanya. Mia order 2 helai bersaiz XL sebelum akhir Mei lepas. Sehelai berharga RM 25.00 dan bayaran telah dibuat melalui account transfer.

Mia dan Suami Mia puas hati dengan T-Shirt tu. Fabrik kain yang selesa dan agak tebal sedikit. Design depan dan belakang yang menarik. Sesuai dipakai bila ada gathering nanti. Ramai juga yang beli T-Shirt ni, ada 81 orang semuanya dan boleh dilihat di dalam entri Kepada Pembeli Baju T-Shirt Geng Blogger Crew. Kepada yang lain yang belum order tu, boleh lah order pada tahun depan.

Jom tengok jap baju yang comel ini. zassss..






p/s: model - suami sendiri; lokasi - di rumah

21 comments:

  1. alamak cun laaa...camne nak order ekk..dgn sape???? info pls

    ReplyDelete
  2. cantikla baju tu... sekarg ni saya suka mengumpul tshirt dari pelbagai negeri... pandai la model tu meperagakan tshirt...hikhik

    ReplyDelete
  3. hallamak..cun laa..sapo design ni?^^'

    ReplyDelete
  4. lawa bju..haha..style abes gaye abg mail yg pose last tu..

    ReplyDelete
  5. cantik... mia, jom join contest..

    http://umiharizahin.blogspot.com/2011/06/contest-aksi-si-cilik.html

    ReplyDelete
  6. kreatif la design baju tu..mia,macam mana ngan blogger of the year digi tu?dah tau result ke?

    ReplyDelete
  7. Wowww...Cool! Hehehe...Hope he gets better soon!

    ReplyDelete
  8. Wah, cantik juga baju tu. Suami Mia pun sporting jadi model, haha......

    ReplyDelete
  9. @Nurul Jannah memang cun... tengah fikir bila diorang nak wat gathering ni.. hehehe

    ReplyDelete
  10. @Sharifah Nadzarah yang buat t-shirt tu company ni http://www.facebook.com/geckoartdesign dan entrinya http://geckoartclothing.blogspot.com/2011/06/geng-blogger-crew-limited-edition-t.html

    memang dah habis tempahan untuk tahun ni.

    ReplyDelete
  11. @grOundnUt design dari geckoartdesign.. yang buat t-shirt tu company ni http://www.facebook.com/geckoartdesign

    RM25.00 siap dengan penghantaran sekali untuk ahli geng blogger crew

    ReplyDelete
  12. @FaRiA EyToNeZ bila lagi nak posing... malam tu terus demam lak, penat berkempen..

    ReplyDelete
  13. @sengat memang terbaek.. puas hati dengan design dan penghantaran..

    ReplyDelete
  14. @AtiEyZ terima kasih jemput mia join contest tu..

    ReplyDelete
  15. @Mrs.Yie belum lagi... tunggu digi call 8 julai nanti. keputusan sebenar pada 12 julai...

    ReplyDelete
  16. @Cindy thanks... today, he's ok already.. and just starts work today.. 3 days mc..

    ReplyDelete
  17. @Kak Imun tu lah kak imun... dah suami je yang ada... nasib dia ok nak posing..

    ReplyDelete
  18. @Nizam haah... tapi dah abis terima tempahan.. mungkin tahun depan diorang bukak balik..

    ReplyDelete