image Mialiana.com Fan Page - Mia Liana

Monday, 27 June 2011

# Community

Mialiana.com Fan Page


Sebenarnya dah lama hajat Mia nak buat Fan Page cuma belum berkesempatan. Atas galakan dan nasihat oleh rakan-rakan Johor Blogger Group, Mia pun buat satu yang baru. Itu pun masa sibuk dengan Kempen DiGi WWWOW Awards. 

Memang lah ramai yang memandang remeh tentang perkara ini. Tapi bagaimana kita ingin kenal dengan pengunjung kita selama ini selain daripada mereka yang ada dalam List Follower? Sudah tentu ramai yang ada FB sendiri dan tak semua pengunjung ada blog, sebab itu pentingnya Fan Page ini untuk kita lebih dekat mengenali pengunjung blog kita.

Mia bukanlah pandai sangat dalam bidang FB Page jikalau dibandingkan dengan blogger-blogger lain yang hebat-hebat belaka yang mempunyai berpuluh ribu LIKE. Walaubagaimanapun, Mia akan cuba sedaya upaya untuk memajukan blog ini untuk dikongsi bersama dengan pengunjung sekalian. Yang penting, kalau kita ingin maju ke hadapan, janganlah kita lupa orang yang dibelakang kita.

Janganlah malu dan jangan lah segan, sudi-sudikan lah diri tu, Like page http://www.facebook.com/mialianadotcom ini. 


5 comments:

  1. wah mia dah ada fan page..harus like..sbb mia rajin sgt visit blog kita..thanks mia..bleh tambah kenalan :)


    http://bubblelebam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. terima kasih semua.. setapak demi setapak melangkah ke hadapan... skit2 lama2 jadi bukit...

    kalau rajin like la ya..

    ReplyDelete