image T-Shirt dan Car Sticker Telah Dihantar Kepada Peserta-Peserta Kempen - Mia Liana

Thursday, 2 June 2011

# DiGi WWWOW Awards

T-Shirt dan Car Sticker Telah Dihantar Kepada Peserta-Peserta Kempen

Semalam waktu tengahari, Mia dengan Kak Aida telah ambil T-Shirt dan Car Sticker yang telah siap. Cepat juga kedai ini buat. Lega betul rasanya, sebab ini adalah kali pertama Mia cuba buat tempahan di kedai ini. Hasilnya cukup puas hati.

Gembira di hati rasanya memang tak sabar nak poskan kepada semua peserta kempen Mia ni. Tadi waktu tengahari Mia dengan Kak Aida telah pun pergi ke NationWide Express di Tampoi. Dijangka esok akan sampai.

Diharap semua peserta kempen dapat maklumkan pada Mia melalui sms samada dapat atau tidak, bungkusan dari Mia supaya senang Mia nak buat semakan dengan NationWide Express. 

Apa-apa pun Mia rasa syukur sangat dengan apa yang Mia kecapi sehingga hari ini. Menang atau kalah memang dah adat pertandingan. Semua orang berhak untuk bertanding di dalam DiGi WWWOW Awards. Yang penting kita kena usaha selagi masa masih ada.

Antara gambar-gambar yang sempat diambil pada hari semalam. zasss..





Antara gambar-gambar yang diambil pada hari ini. zasss....




p/s: tugasan selanjutnya tidak lah susah sangat. tunggu ya...

24 comments:

  1. terima kasih mia..saya tengok pun dah teruja ni :)

    ReplyDelete
  2. @Mrs.Yie sama-sama.. terima kasih sebab sudi sokong mia

    ReplyDelete
  3. mia terima kasih byk , td msj tk sempat balas tengah buat jualan avon dgn custemer..nanti bee msj yer..

    ReplyDelete
  4. saya pun x dapat nak balas mesej mia tadi..kredit tamat tempoh..hihi :)

    ReplyDelete
  5. wow mantap lah!
    selamat berjaya untuk akak.

    ReplyDelete
  6. Dah rank 3 skang. kene maintain. Insya Allah ari isnin sya check parcel

    ReplyDelete
  7. terbaek ah!!!!! siap ada medium kempen g!!!!

    ReplyDelete
  8. wahh!terbaekk laa...memang mantOp..gud luck Mia!^^

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULLILLAH... ericoanaci dh dpt bju mialaiana.. emmm lps ni ekena ambil gambar n tunggu tugasan setrusny dari mialiana... caiyooo..!!! dpt kan tmpt pertama...

    ReplyDelete
  10. terima kasih, sudah dapat, baru je tengok tadi, agak teruja jugak la,

    btw, nak bagi kak mia, saya dah pun buat blog baru saya, kali ini lebih serius,

    sudi la lawat nye,
    http://muazfaris.com

    ReplyDelete
  11. tumpang tanya, kat mana tempah car sticker tu yer? ada laman web tak? dan 1 lg, berapa harganya? harap dpt jawab.. tq..

    Twitter: @syokdotmy

    ReplyDelete
  12. wah bestnya depa dpt tshrt kak mia hehe :D

    ReplyDelete
  13. @puanbee sama2... takpe kalau tak sempat balas mesej. mia faham.

    ReplyDelete
  14. @Amir Said terima kasih. amir pun apa kurangnya.. semoga berjaya juga tau!

    ReplyDelete
  15. @cikpia terima kasih.. sekurang2nya kita dah berusaha sedaya upaya.. :)

    ReplyDelete
  16. @erico anaci leganya dah dapat... jangan lupa buat tugasan kedua ya..

    ReplyDelete
  17. @Muaz Faris sama2.. tahniah dah ada domain sendiri, semoga lebih berjaya dalam dunia blogging..

    ReplyDelete
  18. @syok.my mia dah jawab dalam twitter.. tempah di Persona Gallery, Plaza Angsana, JB

    ReplyDelete
  19. @fatin hanani akak dah jemput fatin dari hari tu lagi... masih terima, kena cepat ya fatin wat entri yang akak dah letak kat shoutbox fatin tu. jangan lambat.

    ReplyDelete