image Status Transkrip Semester Januari 2011 - Mia Liana

Thursday, 23 June 2011

# Study Matters

Status Transkrip Semester Januari 2011

Sila klik untuk besarkan gambar

Ingat tak tempohari Mia ada maklumkan yang Mia tidak berapa puas hati dengan result semester lepas? Mia telah pun buat rayuan semula untuk semakan gred. Sekarang ini kalau diperhatikan di dalam transkrip untuk semester lepas status terkini telah pun dipaparkan dengan Appeal In Process. Setiap subjek akan dikenakan yuran semakan sebanyak RM50.00.

Mia harap sangat kepada perubahan yang baik sekurang-kurang naik sedikit GPA untuk semester lepas. Doa.. dan sentiasa berdoa...

Bila Mia pergi kelas minggu lepas, rupanya ada juga kawan-kawan Mia lain yang tidak berapa puas hati dengan keputusan masing-masing dan telah pun membuat rayuan semula semakan gred. Timbul rasa pelik kenapa semester lepas ramai yang buat rayuan semakan semula. Terfikir juga. Ternyata bukan Mia seorang sahaja. Lega betul rasanya.

Beginilah keadaannya bila belajar di OUM jika tidak puas hati terus semak semula. Bila dah confirm keputusan memang teruk, barulah repeat final exam dengan bayaran RM100.00 satu subjek. Yang penting ada kemahuan untuk belajar walaupun banyak dugaan yang tiba.

6 comments:

  1. moga2 ada perubahan. :)
    oh repeat paper kena bayar ek.. =,=

    ReplyDelete
  2. akk, tlg aen leh?

    http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/life-is-so-colorful-photo-contest.html

    ReplyDelete
  3. @kinnterima kasih... kalau result teruk, rasa memang nak repeat paper ni.. cuma sit final exam je..

    ReplyDelete
  4. so apa keputusannya kak ? Okay tak dan naik tak gred nya ?

    ReplyDelete
  5. @Anonymous alhamdulillah... naik gred. dua-dua subjek tu dapat A. :)

    ada ciceritakan dalam entri ni..
    Result Sebenar Semester Januari 2011 Selepas Disemak Semula

    ReplyDelete