image My Background 23 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 21 June 2012

# Blog Matters

My Background 23



Bila dah lama mengadap background yang ke 22, tiba terasa macam nak tukarlah kepada yang baru. Memandangkan bulan depan adalah bulan ulangtahun perkahwinan Mia (sebab itu Mia tukar gambar header kepada gambar perkahwinan) jadi Mia pun pilih ala-ala putih dan simple.

Maka, Mia pun cari kat google, dengan keyword "blog background white simple". Terjumpalah background putih yang ada reben. Nampak comel pula. Jadi Mia edit sedikit dalam Adobe Photoshop dengan besarkan ruangan tengah untuk disesuaikan dengan blog Mia.

Bila dah bertukar kepada background ini, Mia pun guna tabber widget dan comment with avatar widget yang berlatarbelakangkan warna putih agar nampak lebih kemas.

Apa pendapat anda? Suka tak dengan background yang baru ini? Asyik nampak warna-warni sahaja, kali ini biar putih. Nampak ringkas dan matang sedikit penampilan blog ini.

p/s: Mia paling suka reben merah tu... nampak sweet je bila pandang background ini....

14 comments: