image Segmen Add Followers - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 8 June 2012

# Contest

Segmen Add Followers


Uikkkk... Mia telah di tag oleh Cik Mizah semalam untuk join segmen ini. Cik Mizah ni rajin datang blog Mia. Terima kasih ya...

Segmen ini dianjurkan oleh Qaisara. Katanya kalau tak cukup 50-80 penyertaan, segmen ini akan dibatalkan. Yang bestnya segmen ini pun ada hadiahnya. Tarikh tutup segmen ini ialah pada 15 Jun 2012.

Mia nak tag siapa ya.... hmmm... kalau tak keberatan, mia nak tag Mak Dara join segmen ini. Mak Dara jomlah join, support blogger lain. Kalau tak sempat takpe, busy betul buat skrip tu...

Mia juga nak tag Masz...kalau rajin jomlah join ya Masz...

p/s: yang lain-lain tu, kalau tiada update nak update kat dalam blog, jom lah join sama....

4 comments:

  1. terima kasih kak tag saya...
    sy join... :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/06/segmen-add-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama masz.. thanks juga sebab sudi nak jawab tag kak mia ni...

      Delete
  2. hehe ..... thanks ! :)

    ReplyDelete