Saturday, March 10, 2012

My Background 22


Opppppsss... dah tiba masanya blog ini bertukar background. Kali ini Mia pilih tema bunga warna oren kekuningan. Warna yang juga dapat menyegarkan sesiapa yang memandang. Dapat juga menaikkan mood para pengunjung ini. 

Eh! Bukan senang nak pikat pengunjung dan bukan senang Mia nak pilih gambar background yang menepati citarasa Mia. Banyak kali test dengan background lain-lain juga. Ternyata, background inilah yang sesuai di kala ini.


Macam mana? Suka tak? Mia terlalu risau sangat takut pengunjung tidak suka bila datang blog Mia. Apa-apa pun Mia harap dapat memberikan yang terbaik buat keselesaan semua pengunjung.

Gambar asal wallpaper desktop bunga daisy yang Mia cari di Google...


Tiba-tiba teringat pula lagu kanak-kanak bunga matahari sebab lebih kurang sama sahaja warnanya dengan bunga daisy... 

Bunga matahari sangat cantik
Kembang di waktu pagi
Daunnya hijau, bunganya kuning
Memikat kumbang lalu..
Bunga matahari sangat cantik
Di halaman rumahku
Darinya pagi hingga ke petang
Tak jemuku memandang..

p/s: banner dan header belum sempat nak tukar lagi... nanti Mia buat pelan-pelan ya...

14 comments:

  1. Replies
    1. walaupun hitam tapi sweet blog gugu tu... :)

      Delete
  2. wahhh..mama suka oren cenggini...ceria & aktif gitu...nak nyanyi jap.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tu la... kena sentiasa tukar2 supaya pengunjung tak boring.... hehehe

      Delete
  4. teringat lagu Maya..bunga2 matahari..harum mekar di taman sari.lalalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan... tak salah kalau nak nyanyi sekejap.... layanssss..

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih.... harap sudi datang sini lagi...

      Delete
  6. Replies
    1. tema kali memang serba oren... :) harap kimmie pun suka...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.