Jom Undi Mialiana.com Untuk Blogger Of The Year DiGi WWWOW Awards - Sticky Post

Wednesday, June 1, 2011

Jom Undi Mialiana.com Untuk Blogger Of The Year DiGi WWWOW Awards - Sticky Post

Mia nak ajak semua pengunjung blog ini mengundi Mia untuk Blogger Of The Year DiGi WWWOW Awards. Sila beritahu Mia di Facebook Julia Ngah (eli_liana78@yahoo.com) untuk berada di dalam Senarai Pengundi Mia. Peserta-peserta kempen pula perlu menggiatkan lagi kempen undi Mia ini sehingga 20 Jun 2011.

Jangan risau, Mia tidak akan melupakan pengorbanan anda yang mengundi Mia. 1 undi amat bermakna buat Mia. Undilah Mia 1 hari 1 undi menggunakan akaun Facebook anda.

Cara-Cara Untuk Mengundi (Sila klik untuk besarkan gambar)





Bagaimana? Mudah kan? Tunggu apalagi, jom undilah Mia.

p/s : entri ini telah dimasukkan pada 7.15 pagi 23 Mei 2011

68 comments:

  1. saya sudah undi :)) ngee ! goodluck taw!

    ReplyDelete
  2. Good luck sis...semoga berjaya..ellen akan cuba undi setiap hari...hehe

    ReplyDelete
  3. salam kenal.....dari blogger pekanbaru....kaka. dah saya vote mudah2an menang..asal jangan lupe bebagi hadiahnyo

    ReplyDelete
  4. Saya mesti undi mialiana.com setiap hari!!! Semoga berjaya

    ReplyDelete
  5. good luck....sukses terus...dukungan dari rumahgambar.com :D

    ReplyDelete
  6. tiap2 hari undi utk mia tapi x tau ranking blog mia yg ke berapa sekarang ni sebab kat digi woww tu blog mia macam x de je..kenapa ek..dah search tapi x keluar blog mia tu..undi je boleh..

    ReplyDelete
  7. kalau nak tau ranking mia sila tekan kat link nie http://www.wwwow.my/List.aspx?ct=8&mn=&od=2&pg=1&st=&ty=-1

    ReplyDelete
  8. goodluck ! nanti mai visit maya yer!

    ReplyDelete
  9. gud luck kakak..... sengat dah undi...:)

    ReplyDelete
  10. Hi, Thanks for supporting me..i also supporting

    ReplyDelete
  11. Hi, Thanks for supporting me..i also supporting

    ReplyDelete
  12. terima kasih semua.... kalau rajin undi lah hari2 sehingga 20 jun ni... :)

    ReplyDelete
  13. comey gile video tu kak!! suke tengok.hihi^^

    ReplyDelete
  14. jom masuk contest saya??

    http://mohdsukuribrahim.blogspot.com/2011/06/contest-sukurs-birthday.html

    ReplyDelete
  15. waa...siap dengan baju lagi..
    apa2 pun gud luck :)

    ReplyDelete
  16. ery GOOD LUCK kak!

    saya tak berani dan tak layak lagi kot nak join hehhe

    ReplyDelete
  17. Sudah vote mia. Semoga berjaya, mia......! :D

    ReplyDelete
  18. akak mia gud luck taw..letiey2 undi akak nie...sbb line truk giler....hehe..support kak mia!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017