image Komen Di Entri Asam Pedas Ayam - Mia Liana

Saturday, 9 June 2012

# Community # Dari Dapur Mia

Komen Di Entri Asam Pedas Ayam

klik pada gambar untuk besarkan

Wahhhh... suka betul Mia bila baca komen dari Anonymous (tidak bernama) di entri Asam Pedas Ayam. Rasanya anonymous ni seorang surirumah.

Yang paling Mia suka sebab dia dapat pujian dari suami bila masak asam pedas ayam mengikut resepi di dalam entri tu. Syukur.. dapat berkongsi resepi masakan ini dengan pengunjung blog ini.

Anonymous : Alhamdulillah, selamat suda saya cuba resepi ini untuk makan tengahari tadi...mmg mavless.. Kenyang perut suka hati... my hubby puji..

Anonymous : cuma masa menumis tadi saya tambah 1 sudu gula.. dan masa last tadi saya letak 1 biji tomato untuk pekat kan sikit kuah...mm best3x..

Mia Liana : wahhh.. tahniah ya... elok juga tambah gula dan tomato tu, buat penyedap rasa. selamat makan!

Anonymous : tq2x...:)

Terima kasih kerana sudi cuba resepi ini. Kegemaran keluarga mertua Mia. Dalam seminggu mesti ada masak asam pedas ayam.... sedap... yang lain-lain jemputlah cuba juga.

p/s: mood happy..

12 comments:

  1. boleh cuba nanti resepi dari mia nie...saya pun suka asam pedas...

    ReplyDelete
  2. wahhhh....mcm ni, U dah boleh masuk Master Chef laaa...go for it!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk takdelah boleh sampai ke situ.... hehhehe masak2 untuk kat rumah saja...

      Delete
  3. Wah.. baguslah klau macam tu. Nanti kat rumah, Aden cuba try lak. hihi ^_^

    ReplyDelete
  4. uiyoh.. kebetulan sekarang ella sedang try velajar memasak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh bagus tu ella... cubalah masak asam pedas ayam pula..

      Delete
  5. setakat ini, kpah tak pernah makan asam pedas ayam... yg kpah selalu buat ialah asam pedas ikan pari dan ikan cencaru... tapi ada satu jenis asam pedas yg kpah suka iaitu asam pedas tetel....

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo gitu ya kak pah.. mia belum pernah cuba asam pedas tetel.. nanti bila senang2 nak buat jugalah.

      Delete
  6. Salam, mia. Waaa..klu dah ada org memuji mcm ni, kak pun terasa2 nak cuba la...:)

    ReplyDelete