Siapa Nak Banner Gift Daripada Mialiana.com? (Sticky Post) - Mia Liana

Thursday, June 14, 2012

# Banner Gift

Siapa Nak Banner Gift Daripada Mialiana.com? (Sticky Post)

Memandangkan Mia sudah tidak berapa sibuk sekarang, Mia nak tunaikan janji Mia sempena blog ini telah melebihi 70000 followers. Sama juga seperti yang lepas, sila lihat di SINI. Kali ini Mia nak tahu siapa yang benar-benar nak banner daripada air tangan Mia.

10 banner yang Mia telah design sempena blog melebihi 6000 followers..











Tak kisahlah, asalkan ada blogger yang join. Lebih sesuai kepada blogger-blogger yang belum ada banner lagi. Lagi ramai yang join, lagi bagus. Dibuka sehingga 14 Jun 2012.

Senang sahaja nak join... Sila tinggalkan URL blog di dalam komen entri ini. Hanya 10 blog bertuah sahaja akan dipilih (bergantung kepada penyertaan). Semoga berjaya!

Senarai Nama (berdasarkan URL blog yang diberi)

p/s: entri ini dimasukkan pada 8.46 malam 9 Jun 2012

43 comments:

  1. nak2 ! hehee

    http://hazirahramli.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. watermark macam mana tu kak scar? ooo yang letak kat gambar ya... hmmm tak terfikir pula yang tu.

      Delete
    2. ha'ahlah...banner dah ada..nak watermark pulak...he he he

      Delete
    3. hmmm... terima kasih beri cadangan. nanti mia tengok2 dulu...

      Delete
  3. nak jugak boleh ? hehe. .

    http://eiykachubby.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. nak jugak..emm saya tak reti wat banner sendiri..

    http://fieda0102.blogspot.com

    thank you kak mia

    ReplyDelete
  5. nak...

    http://umikasum.blogspot.com/

    thanks mia :)

    ReplyDelete
  6. nak http://wardahilmu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. http://memories-si-akma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Nk juger.. www.nasikerabubuahtanjung.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. mia..nak gak la...ni fara nye blog http://fabbylousbeautiful.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Akak,solehah nak.boleh ke?hehe

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Cik Rose nak jugak...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. salam mia... ni kita Alycia yg jumpe pagi tadi.. nak nak nak hehe...

    nnt add url kita yer...

    http://myalycia.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. terima kasih kepada semua yang nak banner daripada mialiana.com.

    nampak gayanya, semua blogger di atas akan dipilih untuk segmen banner gift mia kali ini.

    ReplyDelete
  14. dah terlambat ker ni.. http://kutooobamboo.blogspot.com

    ReplyDelete