image Bersama Blogger-Blogger Famous Kuala Lumpur - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 18 January 2013

# Community

Bersama Blogger-Blogger Famous Kuala Lumpur


Tempohari semasa di Kuala Lumpur, Mia telah bertemu dengan beberapa blogger-blogger famous Kuala Lumpur antaranya Cik Lily Putih, Hilal Azmi, KidEyriqazz dan Bro Amid..

Sempat juga ambil gambar untuk kenang-kenangan..




Selama ini asyik intai blog mereka, bila dah bertemu rasa lega. Walaupun mula-mula jumpa tidak berasa mesra, harap akan lebih mesra kat FB nanti...

p/s: salam perkenalan daripada Mia...

75 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia, bestnya lepak dgn blogger!

    ReplyDelete
  2. waa..best la kan...mesti byk tips diorang ajar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada event blogger sebenarnya... tak sempat nak borak sangat..

      Delete
  3. haaa tudia bro eyriq , haha xD hamboih untung kak mia

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat jumpa blogger ni akak.. hihihi

    ReplyDelete
  5. bestnya , dapat hangout dengan blogger2 yang retisss era ini :)

    ReplyDelete
  6. wahhh bgaimana kak mia blh hanging out with them? best lah.

    ReplyDelete
  7. dok KL senang ler jumpa ek...sy tinggal jauh susah nak jumpa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia dok johor... kebetulan boleh attend event ni, tu yang join je..

      Delete
  8. bestnyer...teringing nk jumpa dgn ciklilyputih...huhuhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jumpe kite? yeah jom kite jumpe beramai-ramai lagi... nak tak?

      Delete
  9. assalamualaikum mia...best2 nyer...:)

    ReplyDelete
  10. wah..bestnya...asal bro kid senyum lebar sangat tu......

    ReplyDelete
    Replies
    1. opocot eca... boleh bah kalau kaw... hahahahaa

      Delete
  11. Ala akak ni.. muka saya tengah xelok! :p

    ReplyDelete
  12. eh eh... hensemnyaaaa KiD ittewww.. hik.. salam perkenalan juga..

    btw sebelah eyriqazz tu bro amid, blogger http://myvitrd.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang hensem pun.. thanks kid. mia segan dengan bro amid. tu yang tanya blog dia apa... hehehe pemalulah katakan..

      Delete
    2. ensem la sangat kid tuh! (tangan di dada, mata ke atas)

      Delete
  13. bestnya...harap saya dapat juga peluang begini nnt

    ReplyDelete
  14. bukan senang nak jumpa tu
    sama2 KL pun susah nak jumpa :)

    ReplyDelete
  15. licin je muke cik lily putih tu kan? khahkahkahkahkaha

    ReplyDelete
  16. banyak ilmu blog boleh blaja kalau jmp diorg ni..bestnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa terlalu singkat.. tak sempat nak nuntut ilmu... huhuh

      Delete
  17. wah... lepak dengan blogger2 famous...

    ReplyDelete
  18. tak sempat nak bertegur sapa ngan mialiana.....next time jumpa lagi, mialiana belanja makan ya? hik3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe... masa tak mengizinkan.. lain kali mia ke sana, belanja mia ya... huhuh tuan ruma belanja tetamu...

      Delete
  19. Wah best dan seronoknya dapat jumpa rakan2 blogger famous.

    ReplyDelete
  20. syoknya dapat jumpa blogger femes... hah, tu dia ramai blogger otai yg datang terjah dan komen.... sikit lagi blog ni pun bakal famos amos laa...hihi...

    ReplyDelete
  21. Wah, bestnya.
    Sambil beramah mesra tentu dapat berkongsi ilmu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... masa singkat sangat.... huhuu rasa tak puas..

      Delete
  22. Kat mana tu Mia?.

    Kalau area cheras bolehlah Mia jumpa ngan blogger yg tak berapa nk femes ni he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat bandar KL la hainom... uhuhuh tak sempat nak ke cheras..

      Delete
  23. wah bestnya..msa ni lah nk tya2 pasal blog..hihi

    ReplyDelete
  24. wahhh bestnya jumpa blogger otai cam dorg :)

    ReplyDelete
  25. Kalau kat Sabah boleh juga join.. hehehe

    ReplyDelete