image Bila Sofea Mula Belajar Berenang... - Mia Liana

Sunday, 31 July 2011

# Family Matters

Bila Sofea Mula Belajar Berenang...

Petang semalam... Sofea main-main air... Bukan main sukanya dia bila ayahnya mula pam angin ke dalam kolam kecil dan pelampung. Sekarang, Sofea sudah tidak takut pada air.. Macam-macam gaya dibuat untuk cuba berenang di dalam kolam yang kecil ini. Lengkap dengan swimming suit, google dan pelampung.. Seronok betul tengok dia main air.. Tak tahu lah dah berapa kali tersedak air dan tertelan air. Lama jugalah Sofea berendam dalam air, sampai dah petang sangat baru lah naik. Kalau tidak, meronta-ronta nak main lagi.

Jom tengok Sofea. zasss...










p/s : cerianya mood Sofea selepas main dengan air...

5 comments:

  1. Salam, mia. Wah, seronoknya sofea. Haha.... suka tengok dia ketawa.....:D O Ya, kak dah vote mia...:)

    ReplyDelete
  2. pea comel sangat! salam kak ingat saya tak? yang join gathering tu :) datang la blog saya taw kak mia.

    ReplyDelete
  3. Mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi, comei anak ayah nie.
    Jemput Datang Ini Blog Isz

    ReplyDelete
  4. terima kasih semua.. sofea memang tak takut pada air... kalau dah main, taknak benti...sampai menggigil2 dibuatnya.

    ReplyDelete