image Header DiGi WWWOW Awards Night - Bersama Mak Dara - Mia Liana

Thursday, 14 July 2011

# Blog Matters # DiGi WWWOW Awards

Header DiGi WWWOW Awards Night - Bersama Mak Dara


Hmm... Kali ini Mia pilih tema DiGi WWWOW Awards Night. Pilihan pertama Mia adalah Mak Dara.  Gambar ini adalah dari koleksi Encik Arif. Sungguh peramah dan sweet orangnya walaupun tak dapat lama berborak dengan Mak Dara. Mak Dara adalah salah seorang 6 finalis terakhir untuk Kategori Top Kay Poh. Blog dia memang best.. Kepoh sana.. kepoh sini... Semua benda dia tahu...

Berkenalan dengan Mak Dara sememangnya tidak membosankan. Hmmm.. Mak Dara ni memang hot sangat.. Bukan calang-calang orangnya. Video promo yang Mak Dara buat sangat ekslusif, tabik pada Mak Dara.

Dah kenal dengan Mak Dara ke belum ni? Jom lawat dia di http://bicaramakdara.blogspot.com

32 comments:

  1. Salam Mia.. Ohhhhhh tiada kata dapat diluahkan.. tiada sengih yang lagi tersengih dari sengihan Mak Dara sekarang ini.. Tiada suka dari lebih dari keterujaan mak dara pada saat ini tatkala melihat header ini.. sungguh WWWOW!!!!!!!! Saat mula berkenalan dengan Mia memang besttttttttttt.. sempoiiiii.. seramah mana Mia di blog lebih ramah bila kita berjumpa.. Very humble and nice person.. Segala keseganan untuk menegur blogger femes emes ni hilang tatkala bertemu Mia dan suami.. Mak Dara tabik spring sama Mia kerana berada di tangga ke dua TOP BLOGGER OF THE YEAR AWARD!.. No matter what you are still a winner.. Tks for the friendship.. And hope to see you soon! Salam dari Mak Dara.. muahhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. kak mia nmpk comel dlm pic tu. pink2 gi tewww :)

    ReplyDelete
  3. Banner mengancam tu... Tabik spring!!!

    ReplyDelete
  4. salam kenai..klu sudi tolong vote saya..

    mintak tolong vote pix saya


    1. Klik LIKE this page..

    http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

    2. Then gi
    http://apps.facebook.com/mywranglerway/

    kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

    klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

    atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh

    ReplyDelete
  5. well... nice pic.. Shud give credit to Encik Arif for his awesome snap. Glad to meet up with u guys (bloggers). Have a nice day.

    ReplyDelete
  6. huhu hebat2...hope oneday leh jd pencabar korang semua :)

    angan-angan zuan~

    ReplyDelete
  7. Greetings!

    Favorite female blogger of the night sis Julia and Mak Dara. Rugi sangat tak berkesempatan bergambar dengan Mak Dara. There's always next time, right?

    Regards.

    ReplyDelete
  8. dasat laa header ni.. nmpak grand, hikk...

    ReplyDelete
  9. makdara pun ader wat entry mialiana... cayalah

    ReplyDelete
  10. saye suker jugak bace blog mak dara..!! yeah.. memang besh..:)

    ReplyDelete
  11. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA ooo sweetnya kata-kata mak dara tu. terharu rasanya. thank for the friendship ini. header ini adalah sebagai penghargaan mia kepada mak dara.... hope u like it...

    ReplyDelete
  12. @haney terima kasih... akak memang suka pink...

    ReplyDelete
  13. @SYANI heheh.. banner ni sebagai penghargaan ke atas rakan blogger... :)

    ReplyDelete
  14. @deqlis salam juga.. akak dah like dah... u have my support...

    ReplyDelete
  15. @7 Photo Studio yes.. already credit to him for this nice photo..

    ReplyDelete
  16. @saiazuan boleh.. daripada angan-angan lah akan menjadi realiti ditambah dengan usaha yang gigih...

    ReplyDelete
  17. @Mr. Stevie @ Arif thanks dear.. there is always next time... both of you bukannnya jauh sangat.. dekat aja..

    ReplyDelete
  18. @kutoOobambOo / ericoanaci tu lah.. terharu juga bila baca entri kat sini http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/07/smile-smile-smile.html

    ReplyDelete
  19. alaaaa.. kak liza pulak yg frust lagi satu anak tangga je...

    http://adzriel.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    ReplyDelete
  20. dua-dua 'mak dara' cun dan cute...:)

    ReplyDelete
  21. wowww kelas you!!!

    Dgn Mak Dara tu.....

    ReplyDelete
  22. terima kasih.. di atas komen yang telah diberikan....

    bestnya dapat berkenalan dengan mak dara.. header ni adalah tanda perhargaan mia pada dia... :)

    ReplyDelete