image Syukur dapat Cek ke-4 Dari Nuffnang - Mia Liana

Tuesday, 5 July 2011

# Blog Matters

Syukur dapat Cek ke-4 Dari Nuffnang


Semalam... balik rumah sahaja, Mia tengok dalam peti surat ada surat dari HSBC. Masuk rumah cepat-cepat terus buka surat. Alhamdulillah, Mia dapat cek ke-4 dari Nuffnang. Mia cashout tempohari pada 30 Mei 2011.

Senyum lebarlah, apa tidaknya minggu depan hendak ke Kuala Lumpur. Dapat jugalah duit belanja untuk ke sana. Berblogging sebenarnya dapat dijadikan pendapatan sampingan. Kata orang sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jangan terlalu mengejarkan sesuatu secara mendadak.... yang penting perlu konsisten dalam apa jua sekalipun setiap hari samada buat entri, blogwalking, follow blog orang, komen entri dan lain-lain. Mula-mula memang orang tidak kenal kita, nanti lama-lama orang akan kenal kita dan trafik akan datang dengan sendirinya... Blogging lah dengan ikhlas...

46 comments:

  1. wah... best tu...
    nanti turunkan ilmu ye... hehe..

    ReplyDelete
  2. wow....tht's nice..btw hv u follow my blog? tq. hope u can follow my blog

    ReplyDelete
  3. bestner tgk...km pn br jer g dlm nie :)... x pe usaha tangga kejayaan

    ReplyDelete
  4. waa bestnyee . nk sikitsikit . hehe ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah sis...=)

    http://duniadalamjaket.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. betul tu..blogging dengan ikhlas.. tahniah..

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  7. yeah...berblogging seikhlasnya...bykla income ye...

    ReplyDelete
  8. wah..tahniah...

    bilalah turn saya nie..uhuk..

    ReplyDelete
  9. waaa murah rezeki :D
    zuan xpernah dpt pun lg..


    if the cure got a letter to elise, i got a letter for you
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/dear-wenger.html

    ReplyDelete
  10. bila la agaknya phat nak merasa mcm ni ek..:-)

    http://phatthegreat.blogspot.com/2011/07/segmen-kenangan-antara-aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
  11. tahniah2.. saye jerr tak pernah dapat.. :( sedey...

    ReplyDelete
  12. akhirnya ... ada juga org nak belanja :) jangan lupa yaaa... penat cari blog nie

    ReplyDelete
  13. wooooooo!! tahniah setelah hampir 25tahun bersama nuffnang akhirnya segalanya bagai telah terbayar.. trima kasih nuffnang kerna telah banyak melahirkan juta2 dibawah nuffnang.. love u nuffnang!!!!!!!! huh

    ReplyDelete
  14. wahh.. bestnye!

    **neway, singgah sini n follow :))

    ReplyDelete
  15. beshnye.
    fyna pun tak sabar nak cash out nuff fyna.
    :)
    mesti akak punya nuff banyak kan?
    jeles fyna.

    ReplyDelete
  16. wah, cek ke-4 dah..miera satu pun belum naik lagi..^_^

    ReplyDelete
  17. tahniah Mia! kak aya suka tips mia, berblogging dengan ikhlas....

    ReplyDelete
  18. beshnye..!! baru jer buat nuffnang, nk try..syok baca bila dpt cek..:)

    ReplyDelete
  19. thniah ye..

    jom join.. http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-mahu-jadi-ratu.html

    ReplyDelete
  20. tak pernah dapat cek nuffy . jelesnya ! hehehehe

    ReplyDelete
  21. waa..bestnyer..dpt nuffng yang ke4..yg 1st pun ..tak tau baper kurung ..hehe


    p/s:sudah followed ..dun forget followed back..hehe =)

    ReplyDelete
  22. Saya punya nuff masih bawah RM 1 selepas 4 bulan, tlg bg advice

    ReplyDelete
  23. tahniah akak! ye betul, saya setuju. berblogging lah secara ikhlas :D

    ReplyDelete
  24. congratz kak mia..
    sy tgh tunggu cek dari nuff sbb baru cashout 2 minggu lepas ^^

    latest en3: latest tips exam PTD?

    ReplyDelete
  25. best nyer tengok entry camni. tp saye tak reti nak wat cmtu. huu


    Entri Terkini : Life is wonderful

    ReplyDelete
  26. terima kasih semua... mia baru je sempat nak balas komen di entri ni..

    jangan risau.. yang penting kita usaha..

    thanks to all the wishes. just got time to reply comment. dont' worry.. as long as we work hard for it, we will get paid.

    ReplyDelete
  27. Blogging lah dengan ikhlas

    cuba huraikan sikit ;)

    ReplyDelete